ČUDESNI POEN TINEJDŽERSKE SENZACIJE UPRAVO OBILAZI SVIJET: / Sedamnaestogodišnjak bacio publiku u trans

Image
Foto: AFP, Vaughn Ridley

Kanađanin Denis Shapovalov (17) nije uspio ponoviti senzaciju protiv Bugarina Grigora Dimitrova, ali njegova dva fantastična udarca iz toga meča upravo obilaze svijet.

28.7.2016.
21:28
AFP, Vaughn Ridley
VOYO logo

Nakon što je senzacionalno slavio protiv Kyrgiosa, sedamnaestogodišnji kanadski tenisač Denis Shapovalov koji je trenutno 370 igrač svijeta, izgubio je od Grigora Dimitrova s 2-0 u setovima na Rogers kupu u Torontu u 2. kolu turnira. Na kraju je njihov meč završio 6-4, 6-3.

Najmlađi Kanađanin s pobjedom na ATP turniru u Open eri

Mladić koji je u travnju proslavio 17. rođendan postao je najmlađi Kanađanin s pobjedom na jednom ATP turniru u Open eri. Da se radi o velikom talentu, neki će pretenciozno reći i fenomenu, Shapovalov je pokazao i u meču s Dimitrovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOĆNA MORA MARINA ČILIĆA: Dva puta u istom danu uništili ga Hrvati

Ali tek u nekim trenucima. Doduše, dosta za ovog klinca kojem teniski stručnjaci predviđaju veliku karijeru. Posebno se pamte njegova dva sjajna udarca. U prvom je između nogu vratio tešku loptu, a u nastavku poena je sjajnim passingom probio Bugarina koji je izašao na mrežu kako bi mu skratio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Shapovalov, inače teniski junior koji je rođen u Tel Avivu, nakon nekoliko dana u kojima je uživao najljepše trenutke svoje kartke karijere vraća na challenger razinu gdje će i dalje skupljati vrijedno iskustvo i pripremati se za budućnost u kojoj bi trebao imati zapaženu ulogu u teniskom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo