ČITAVA ITALIJA BRUJI O NJEMU: / Tenisač suspendiran zbog namještanja mečeva

Image
Foto: AFP, THOMAS SAMSON

Talijanski Davis Cup reprezentativac Marco Cecchinato (23) suspendiran je na 18 mjeseci i kažnjen sa 40,000 eura zbog namještanja mečeva, objavio je Talijanski teniski savez u srijedu.

20.7.2016.
17:14
AFP, THOMAS SAMSON
VOYO logo

Cecchinato, sicilijanski tenisač i trenutno 143 igrač prema ATP ljestvici, optužen je da je u listopadu prošle godine na turniru u Maroku namjestio meč protiv Poljaka Kamila Majchrzaka (264 igrač prema ATP ljestvici). Isto je učinio i u češkom Prostejovu gdje je u paru s Lucom Vannijem igrao protiv Sergeja Betova i Mihaela Elgina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već treći talijanski kažnjeni igrač

Cecchinato je već treći talijanski tenisač koji je kažnjen zbog ilegalnog klađenja. Prije njega suspendirani su i Riccardo Accardi, te Antonio Campo. Accardi je suspendiran na 12 mjeseci i kažnjen sa 20,000 eura, dok će Campo pauzirati četiri mjeseca, a mora platiti i 10,000 eura kazne.

"Ponovio je istu stvar u meču parova koji je igrao zajedno sa Lucom Vannijem protiv para Betov - Elgin na Challenger turniru u češkom Prostejovu", stoji u priopćenju ITF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cecchinato je prošlog tjedna bio član talijanske reprezentacije koja je u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa izgubila od Argentine 1-3. Međutim, nije upisao niti jedan nastup već je bio prijavljen kao četvrti igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo