ČILIĆ S OVAKVOM IGROM MOŽE POBIJEDITI I FEDERERA: / 'Roger uvijek igra agresivno, ali sad mu mogu parirati'

Image
Foto: AFP

'Roger uvijek igra agresivno, servira jako dobro. Ali ako ja nastavim servirati dobro i igrati agresivno s osnovne linije, mogu mu parirati', istaknuo je Marin Čilić.

25.1.2018.
12:54
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u četvrtak je nakon pobjede u polufinalu Australian Opena nad Kyleom Edmundom 6-2, 7-6 (7-4), 6-2, prokomentirao događanja za vrijeme meča...

"Tijekom meča sam primjetio svog protivnika da je propustio nekoliko poena u drugom setu, vidio sam da ga nešto muči tijekom meča, da se teško kreće pa sam ga pokušavao što više šetati po terenu i igrati široko, kako bi bio što aktivniji. Igrao je odličan tenis na ovom Australian Openu, napreduje i radit će probleme svima. Viđat ćemo ga često u ovakvim mečevima u budućnosti, sve je bolji, pred njim je svijetla budućnost", pohvalio je svog današnjeg protivnika Marin Čilić nakon dvoboja, za vrijeme davanja izjava na terenu, prenosi ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRAVO, MARINE! Maestralni Čilić pregazio Britanca Edmunda 3-0, plasirao se u finale Australian Opena i osigurao renking karijere!

"Osjećam se dobro, danas je bio malo drugačiji intenzitet nego protiv Rafaela Nadala. Hvala mojim trenerima što su me sjajno pripremili i što su me natjerali da radim naporno. Imam sad dva dana odmora da se pripremim za finale", istaknuo je Čilić.

Komentirao je i moguće protivnike u finalu, drugi polufinale igraju Chung Hyeon i Roger Federer. Najprije o iznenađenju Australian Opena Chungu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o tenisaču koji je odigrao odlično do sad na turniru. Očito mu odgovara ova brza podloga na Australian Openu. Lijepo je vidjeti kako igra".

A onda i o Federeru koji ga je pobijedio u finalu Wimbledona i to na jedan moćan način...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roger uvijek igra agresivno, servira jako dobro. Ali ako ja nastavim servirati dobro i igrati agresivno s osnovne linije, mogu mu parirati", zaključio je Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo