I BORNA DOBIO ZAGRLJAJ OD KOLINDE: / 'Vidio sam da je predsjednica bila malo nervozna, pa sam požurio'

Image
Foto: HRT

Bolji start finala u Lilleu u hrvatskom taboru nisu mogli poželjeti

23.11.2018.
16:46
HRT
VOYO logo

Hrvatska teniska reprezentacija povela je sa 1-0 protiv Francuske u finalu Davis Cupa koje je u petak započelo u Lilleu, a početnu prednost našoj momčadi donio je 22-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić svladavši 31-godišnjeg Jeremyja Chardyja sa 6-2, 7-5, 6-4 nakon dva sata i 19 minuta igre. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Bolji start finala u Lilleu nismo mogli poželjeti

Bolji start finala u Lilleu u hrvatskom taboru nisu mogli poželjeti. No, u posljednjem setu Borna nas je malo zabrinuo. Prilikom pauze između setova, Zagrepčanin je s izbornikom Krajanom otišao prema svlačionici. Prvo se nije znalo o čemu se radi, da bi došla informacija da su u pitanju prepone. Borna se, na svu sreću, vratio i bez problema završio meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAVRŠEN PRVI HRVATSKI DAN U LILLEU: /

Nevjerojatni Marin pomeo Tsongu za drugi bod u finalu Davis Cupa

Image
SAVRŠEN PRVI HRVATSKI DAN U LILLEU: /

Nevjerojatni Marin pomeo Tsongu za drugi bod u finalu Davis Cupa

"Bio sam smiren, nisam htio izgubiti niti kad sam imao prednost. Servirao sam dobro. On ima dobar forhend i servis, pa sam morao biti oprezan. Kao što ste rekli, bio je to moj jako dobar meč, sretan sam zbog toga. Bio sam agresivan, nije me demolariziralo niti kad sam propustio neke prilike u drugom setu. Osjetio sam probleme s preponama koje vučem još iz Shangaja, ali moj odlazak u svlačionicu na tretman bio je više zbog preventive. Imao sam čitav meč pod kontrolom", kazao je Borna Ćorić odmah netom u intervjuu za francuske medije i uputio se prema studiju HRT-a u Lilleu, gdje je hrvatska predsjednica Kolinda Krabar Kitarović davala izjavu. Došavši u studio, zagrlio je uzbuđenu predsjednicu, uzeo mikrofon i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidio sam da je predsjednica bila malo nervozna'

"Vidio sam da je predsjednica bila malo nervozna, pa sam požurio u meču. Nikad nisam osjetio takvu nervozu, kao ovog puta uoči meča. No, kad sam izašao na teren, sve je prošlo. Kad je počeo meč, kad sam vidio na koji način idem u njemu, smirio sam se. Servirao sam dobro. Nemojte se brinuti zbog ozljede, sve će biti u redu. U pitanju su prepone, ali ništa strašno. To me muči još od Šangaja".

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ćemo danas pobijediti, siguran sam da će Čilić odigrati sjajno protiv Tsonge", zaključio je Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo