Autor biografije o Novaku Đokoviću: 'Novak ne podržava ono što se događalo u Beogradu'

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Novak Đoković i dalje je vruča tema u svijetu tenisa

1.2.2022.
21:20
Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Rafael Nadal osvojio je svoju 21. Grand Slam titulu i tako postao tensiač s najviše osvojenih Gran Slam naslova. Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo da je Novak Đoković imao poravo nastupa na Australian Openu. 

Autor njegove biografije tvrdi kako će se Novak Đoković ipak cijepiti i kako on ne podržava ono što se događalo u Beogradu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema onom što se može čuti iz njegova okruženja, mislim da će se cijepiti. Možda su finale u Melbourneu i Nadalov 21. Grand Slam naslov pridonijeli toj odluci", prenosi austrijski Heute ono što je Müksch rekao za ServusTV. Problem s Đokovićevim necijepljenjem je što postoji mogućnost da neće moći nastupiti na svim Grand Slam turnirima na kojima bi to htio.

Müksch je prokomentirao i događanja iz Beograda, konferencije za medije Đokovićeve obitelji i rekao da se Novak ne slaže s takvim ispadima, ali da "nikad javno ne bi proturječio ocu". "Tako je odgojen. S druge strane, definitivno ne podržava ono što se događalo u Beogradu tijekom njegovih ludih dana u Melbourneu. Toliko su si bliski."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo