Kaos u studiju /

Australski voditelji vrijeđali Đokovića: 'On je obični, lažljivi, podmukli šu**k'

Image
Foto: Screenshot Twitter

Voditelji australskog Channela 7 odlučili su za vrijeme pauze počastiti najboljeg tenisača svijeta s uvredama i optužbama

11.1.2022.
15:42
Screenshot Twitter
VOYO logo

Saga o Novaku Đokoviću i njegovom ulasku u Australiju ne prestaje. Podsjećamo, Đoković je prije pet dana otišao u Australiju povodom prvog Grand Slam turnira sezone, ali je putem naišao samo na probleme.

Najbolji tenisač svijeta završio je u pritvoru u zračnoj luci nakon što su australske vlasti odlučile osobno provjeriti dokumente s kojima je Đoković htio ući u zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osobe koje pokušavaju ući u Australiju moraju pokazati ispravne dokumente o cijepljenju. Međutim, Đoković se pozvao na medicinsko izuzeće, a Australija također omogućava ulazak u zemlju osobama koje dokažu preboljenje koronavirusa.

Đoković je pozitivan nalaz dobio 16. prosinca, a samo se dan poslije pojavio u javnosti. Kako stvari stoje, Đokoviću je odobren ulaz u Australiju i trenutno se priprema za Australian Open.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Đoković je obični, lažljivi, podmukli šu**k!"

Situacija s Đokovićem je podijelila javnost, ali i sportaše. Mnogi sportaši, uključujuči Ivana Rakitića i Dejana Lovrena, javno su podržali Đokovića na društvenim mrežama.

S druge strane, voditelji australskog medija Channela 7 su za vrijeme pauze pričali u studiju o Đokoviću, a jedna je kamera snimila njihov razgovor i puštena je u javnost.

"Đoković je obični lažljivi, podmukli šupak! Kad pogledaš, u cijelu situaciju svi su nesretno upleteni. Kako je mogao ići uokolo kada je znao da je pozitivan."

"Kao, nije išao u Španjolsku…Ma na kraju će mu to sve proći i on će se izvući. Što smo mi točno postigli kad smo ga stavili u imigracijski kamp? Što je s osobama koje su bile u avionu u kojem se on nalazio, što s onom tenisačicom koja je izbačena?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Should @Channel7 reporters behave like this? #LetNovakPlay #istandwithnovak #IStandWithDjokovic #AustraliaHasFallen What do you think @OzraeliAvipic.twitter.com/VNNm7x5ZXJ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo