Podržao ga i ranije / Američki tenisač stao na Novakovu stranu: 'Po meni je on apsolutna legenda'

Image
Foto: AP Images

Američki tenisač John Isner stao je u obranu Novaka Đokovića koji je u nedjelju deportiran iz Australije...

16.1.2022.
19:57
AP Images
VOYO logo

Nakon više od tjedan dana vrtnje u krug, australske vlasti napokon su donijele odluku. Novak Đoković neće dobiti priliku zaigrati na Australian Openu i konkurirati za svoju 21. Grand Slam titulu te desetu u Australiji. 

Amerikanac John Isner, koji je poznat po strahovito brzim i jakim servisima, podržavao je Noleta od samog početka drame s australskim vijestima. Isner je, kao mnogi diljem svijeta, razočaran što Đoković neće igrati u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nole je oduvijek bio i zauvijek će biti klasa. On je po meni apsolutna legenda i donio je toliko sreće milijuna diljem svijea. Ovo nije ispravno," rekao je Isner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isner je među rijetkim tenisačima koji podržavaju Noleta

Amerikanac je bio među prvima koji su na društvene mreže stavili poruke podrške Đokoviću. Tu je također i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji čvrsto stoji uz Đokovića.

"Ono kroz što Novak trenutno prolazi nije ispravno. Ne postoji objašnjenje za tretman koji dobiva. Slijedio je pravila, smio je ući u Australiju, a sada ga zatvaraju protiv njegove volje. Ovo je takva sramota," rekao je Isner na Twitteru kad je Đoković zadržan na aerodromu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo