TALIJANI SE NAKLONILI VATRENOM: / 'Ivan je opet postao Grozni i nije slučajnost što se to upravo sad dogodilo'

Image
Foto: AFP

Krilni napadač je nakon dulje vremena odigrao zapaženu partiju

18.2.2019.
10:26
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent u 2-1 pobjedi Intera protiv Sampdorije u susretu 24. kola talijanskog prvenstva. Perišić je u 73. minuti prošao po lijevoj strani i potom uputio prizemnu loptu pred gol Sampdorije koju je u mrežu poslao D'Ambrosio za 1-0.

Samo dvije minute potom Gabbiadini je poravnao na 1-1, ali i taj rezultat nije dugo stajao jer je Nainggolan u 78. minuti uspio udarcem sa 18 metara kroz šumu igrača pronaći put lopti do gostujuće mreže za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali ga Gazzetta

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta za Inter koji se ovom pobjedom učvrstiona trećem mjestu ljestvice sa 46 bodova, šest manje od drugog Napolija koji od 20.30 sati igra protiv Torina, a četiri više od četvrtoplasiranog gradskog rivala Milana. Sampdoria je ostala 10. sa 33 boda.

Image
Foto: AFP

Inter Milan's Italian defender Danilo D'Ambrosio (C) embraces Inter Milan's Croatian midfielder Ivan Perisic (r) as Inter Milan's Uruguayan midfielder Matias Vecino looks on at the end of the Italian Serie A football match Parma vs Inter Milan on February 9, 2019 at the Ennio-Tardini stadium in Parma. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Ova utakmica označila je povratak Perišića u formu, što jasno pokazuju i riječi Gazzette dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je vjerovati da je slučajnost što je Ivan opet postao Grozni bez degradiranog Icardija u momčadi. Prošle sezone dvojac se dobro slagao i bio je ključan za povratak Intera u Ligu prvaka, ali ove je puno je napetosti između njih. Ovo je bio Perišić svjetske klase. Driblao je, borio se, pucao na gol i oduzimao lopte. On je duša Nerazzurra. Napokon", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo