STANIĆ SAVJETUJE INTER: / 'Ako opet hoćete biti veliki zadržite Hrvate i dovedite Dinamovog Riberyja'

Image

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić (43) savjetovao je Interu da po svaku cijenu u svojim redovima zadrži Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

30.3.2016.
18:57
VOYO logo

"Sada počinjete shvaćati ono što mi već godinama znamo. Počnimo s Perišićem: igrač poput njega ne postoji. On će u svakoj utakmici nešto napraviti. Može igrati na oba krila, može zabiti i zna igrati obranu. On je sigurno najkompletniji i najimpresivniji hrvatski nogometaš. Nisam iznenađen što ga žele svi veliki klubovi", rekao je Stanić.

Želi ih Conte

Za Interov dvojac je, kako tvrdi Corriere dello Sport, zagrizao AntonioConte te ih navodno želi vidjeti u Chelseaju, kojeg preuzima poslije Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bih li mu savjetovao ostanak u Interu i ako ostane bez Lige prvaka? Ako ništa drugo, savjetovao bih klubu da po svaku cijenu zadrži Brozovića i njega pogotovo ako žele osvojiti naslov i vratiti se u europski vrh. No, u nogometu je novac sve", dodao je bivši igrač Parme i Chelseaja pa se osvrnuo na Brozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On može čitati igru kako rijetko tko. Točno zna kada treba krenuti direktno, a u posljednje vrijeme daje i golove, stvarno je kvalitetan. On je stroj i može trčati do Božića. Obojica mogu biti još bolji i ima prostora za njihov napredak", rekao je Stanić. Prokomentirao je potoma i situaciju Mateom Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi šampion

"On je prava zvijezda, ali je u Italiju došao prerano kao i u Real Madrid. Teško će tamo imati kontinuitet te igra povremeno. On je pravi šampion i samo je vrijeme kada će to dokazati", dodao je legendarni Vatreni.

Na pitanje novinara Gazzette dello Sport o interesu Intera za mnoge mlade hrvatske igrače poput Pjace, Ćorića i Vrsaljeka rekao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrsaljko je zaslužio što ima puno poklonika. Pjaca je odličan jedan na jedan na krilu i on je po meni novi Bokšić. Ćorić je veznjak i dobro razumije igru. Ja im preporučujem Josipa Brekala iz Dinama, jako je sličan Riberyju", završio je Stanić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo