SRPSKI MEDIJI: / 'Hrvati opet provociraju! Napali su kapetana orlova i nazvali ga gubitnikom'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nema više mjesta velikim domoljubnim izjavama. Ne treba se osvrtati na prošlost i stvarati dodatne tenzije.

17.8.2016.
11:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica ove dvije reprezentacije dobila je veliki prostor u srpskim medijima. Kurir je podsjetio na ranije oglede dviju momčad te su poručili 'Čemu se nadaju Hrvati. Evo kako su do sada prolazili u ogledu sa Srbijom'.

Blic se pak osvrnuo na izjavu Mirka Novosela koji je navodno za slovenski Dnevnik poručio kako je Miloš Teodosić dobar košarkaš, ali da je gubitnik jer je izgubio nekoliko titula u Euroligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati provociraju: Novosel napao kapetana orlova i nazvao ga gubitnikom", poručuje Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije reprezentacije susret će se po četvrti put na službenim natjecanjima i prvi put od osmine finala Svjetskog prvenstva u Turskoj. Sve je susrete dobila Srbija junak trećeg ogleda AleksandarRašić poručio je preko Večernjih novosti kako loptu treba samo dati Teodosiću pa će sve biti u redu.

"Javnost u Hrvatskoj konstantno pritišće košarkaše da napokon ostvare tu prvu pobjedu nad Srbijom, ali im to nikako ne polazi za rukom. Čini mi se da je Aco Petrović uspio psihološki rasteretiti ovu reprezentaciju Hrvatske. Napravljen je iskorak na tom planu i po tome se razlikuje od ranijih generacija. Sada su se u stanju izvuči iz teških situacija", kazao je Rašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na izjavu Ace Petrovića kada je rekao kako je Srbija sigurno navijala za Litvu kako bi izbjegla Hrvatsku u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se da imaju samopouzdanja, ali je ta Acina izjava provokacija da se malo poremeti naša reprezentacija. Poznato je da on smišljeno to radi, ali smo mi umjereni u izjavama i vjerujem da ćemo i ovog puta bez pompe na terenu pokazati što možemo", poručuje košarkaš nad kojim je 2010. pri rezultatu 72:72 Davor Kus napravio prekršaj sekundu prije kraja utakmice u Istanbulu. Prvo je bacanje pogodio dok je drugo namjerno promašio kako Hrvatskoj ne bi ostavio vremena na napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik ovog susreta, koji se igra ujutro u 3.15, igrat će u polufinalu s boljim iz dvoboja između Australije i Litve. Ta utakmica na rasporedu je u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo