BRUTALNA KOPIJA ZIDANEA / Sramotan potez Jelavićevog suigrača

Image
Foto: Profimedia.hr

Prljavi potez Marouanea Fellainija u Evertonovom remiju protiv Stoke Citja (1:1) glavna je tema otočkih medija u nedjelju. Čak je i trener Jelavićeve momčad David moyes otvoreno rekao da belgijskog igrača treba kazniti.

16.12.2012.
11:44
Profimedia.hr
VOYO logo

U 75. minuti susreta Marouane Fellaini je u stilu Zinedinea Zidanea glavom namjerno udario suparničkog igrača Ryana Shawcrossa, no sudac taj prljavi potez nije vidio, pa je Belgijac ostao na terenu.

Kamere na engleskim nogometnim travnjacima su, međutim, neumoljive, pa je prljavi potez belgijskog reprezentativca završio u svim sportskim pregledima te postao tema vikenda u otočkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Evertona David Moyes se nije izmotavao, već je rekao 'u glavu' da Fellaini mora biti kažnjen od strane FA zbog ovog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba biti kažnjen. Vidio sam taj potez, strašno je to što je napravio i zaslužuje kaznu. Sada je sve na disciplinskoj komisiji FA-a. Rekao sam mu da takvo ponašanje nije prihvatljivo i kakva god bila kazna - zaslužio ju je", iskren je bio Moyes.

I Belgijac se dan kasnije ispričao zbog nesportskog poteza, no sigurno je da će mu FA izreći minimalno tri utakmice kazne, što znači da je za njega premierligaška sezona u 2012. završila. Sljedeći nastup za Everton će imati tek u 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo