i oni proslavili pobjedu nad danskom / Španjolski velikani ponosni: Real, Atletico i Barca se hvale uspjesima Vatrenih iz svojih redova

Image
Foto: Cezaro De Luca/dpa /DPA/PIXSELL

Europski prvak Real Madrid na svojoj je stranici naveo da je “Hrvatska, čiji je kapetan Modrić i za koju igra Kovačić, ušla među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji”

2.7.2018.
16:58
Cezaro De Luca/dpa /DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je sinoć u osmini finala pobijedila Dansku nakon drame izvođenja jedanaesteraca, a veliki uspjeh hrvatske odjeknuo je u svim medijima koji prate Mundijal u Rusiji

Posebno se ističu Španjolci u čijim redovima igraju jedne od ključnih karika Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitić je zabio odlučujući penal za ulazak Hrvatske u četvrtfinale. Rakitić i vratari briljirali su u seriji jedanaesteraca”, istaknula je Barcelona na svojoj internetskoj stranici, objavivši fotografiju svog 30-godišnjeg veznog igrača sretnog nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvalili su se i najveći rivali iz glavog grada, Real i Atletico, u kojima igraju tri hrvatskih reprezentativaca. 

Španjolski doprvak Atlético naglasio je kako je ” Vrsaljko s Hrvatskom ostvario prolazak u četvrtfinale”. “Osim toga, Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu s Danskom”, dodaju madridski crveno-bijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski prvak Real Madrid na svojoj je stranici naveo da je “Hrvatska, čiji je kapetan Modrić i za koju igra Kovačić, ušla među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji”. “Modrić je odigrao čitavu utakmicu a Mateo Kovačić je ušao u drugom poluvremenu u 71. minuti”, dodaje kraljevski klub, napomenuvši kako je “Modrić pokušao zabiti gol iz penala pet minuta prije kraja, no nije imao sreće”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo