Zbog prelaska u Real Madrid / Španjolska reprezentacija ostala bez izbornika: Dva dana prije prve utakmice Lopetegui dobio otkaz

Image
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

Podsjećamo, jučer je potvrđeno da će Lopetegui voditi momčad Real Madrida nakon odlaska Zidanea

13.6.2018.
12:10
gtres/Gtres/PIXSELL
VOYO logo

Pred početak Svjetskog prvenstva Španjolska se našla u velikim problemima. Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales dao je otkaz izborniku Julenu Lopeteguiju nakon što je preuzeo Real Madrid. 

Predsjednik saveza Luis Rubiales održao je konferenciju za novinare na kojoj je objavio kako Lopetegui više nije izbornik španjolske nogometne reprezentacije i to samo dan prije početka najvećeg nogometnog natjecanja, Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, jučer je potvrđeno da će Lopetegui voditi momčad Real Madrida nakon odlaska Zidanea. Čini se kako se ta vijest nije dopala predsjedniku Španjolskog nogometnog saveza, no igrači, na čelu s kapetanom Sergijem Ramosom, stali su na stranu svog izbornika i pokušali uvjeriti šefa saveza da ostane, ali nisu uspjeli.

Navodno je do prekida suradnje došlo zbog objave informacije da će Lopetegui postati novi trener Real Madrida, odnosno tajminga objave. Ovaj dogovor o odlasku u Real bio je već prije dogovoren, no o njemu je trebalo, očito, šutjeti. Ipak, informacije su došle do španjolske reprezentacije što je izazvalo razdor u svlačionici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo