ŠPANJOLCI OBJAVILI POD KOJIM UVJETOM BI SE RONALDO VRATIO U REAL: / 'Svjestan je da se talijanska avantura bliži kraju'

Image
Foto: AFP

Portugalac je u devet godina provedenih na Santiago Bernabeu postao njihov najbolji igrač u povijesti

24.3.2021.
9:56
AFP
VOYO logo

Odlučili smo zadržati CristianaRonalda. On je najbolji nogometaš na svijetu i ostat će kod nas. Poručio je to prošlog vikenda Juventusov sportski direktor Fabio Paratici. međutim, malo zatim La Gazzetta dello Sport je objavila da u klubu ne dijele taj stav i da bi bili voljni pustiti Ronalda zbog njegove ogromne plaće od 30 milijuna eura.

Ako ga pozovu...

Španjolska Marca sada pak tvrdi da bi Portugalac napustio Juventus ako bi dobio poziv Real Madrida. Ističu kako je Ronaldo uvjeren da još uvijek može jako pomoći Madriđanima. Brojke stoje iza te njegove tvrdnje. Zabio je 30 golova u 34 nastupa ove sezone, a prošle 37 u 46 utakmica u kojima je igrao. Nakon što je otišao iz Madrida KarimBenzema ga je solidno zamijenio, ali Real i dalje zabija puno manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ga ne bih pustio jer je jedan od najboljih igrača na svijetu i s njim bi lakše osvajali trofeje. Njegovim odlaskom izgubio je i on i klub. On je odlučujući igrač koji nam je pomagao osvajati trofeje", prenosi Marca nedavnu izjavu kapetana SergijaRamosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bi se vratiti", citiraju potom i Zidanea.

No, da bi se ovo dogodilo prvo Ronaldo mora odlučiti napustiti Juventus. Marca tvrdi da je već svjestan da se njegova talijanska avantura bliži kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus ga je doveo s ciljem da im donese Ligu prvaka. Međutim, stvari nisu išle u zacrtanom smjeru te je Ronaldo najdalje s klubom stigao do četvrtfinala. Zbog toga je spreman otići. S Cristianom spremanim da napusti Juve i nadom da se može vratiti u Madrid, klub će analizirati i vidjeti može li se to dogoditi. Obje strane znaju da ništa više nije isto kao 2018. kada je otišao", poručuju Španjolci.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo