Poklon od 25.000 kuna / Slavonija u transu: Mandžukić zavrnuo rundu za cijeli Slavonski Brod

Svog heroja Brođani obožavaju. Jer još je jednom pokazao da u njemu bije slavonsko srce

8.7.2018.
18:48
VOYO logo

Slavonci slave svoga heroja utakmice s Rusijom - MarijaMandžukića. Osim što im pruža fanatične partije, svojim Brođanima Mandžo je svima paltio piće kako bi uživali u utakmici.

Za Marija sugrađani govore da je veliki čovjek koji nikada nije zaboravio odakle je potekao i nazdravljaju u njegovo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u rodnom gradu Marija Mandžukića infarktna utakmica gledala se emotivno. No slatko i zbog pobjede i zbog piva u vrijednosti 25 tisuća kuna koje je Mandžo poklonio svojim sugrađanima.

"Pet godina života sam izgubio. Ali lakše je bilo podnijeti uz pivo koje je Mandžo poklonio", kazao nam je Davor iz Slavonskog Broda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa svog heroja Brođani obožavaju. Jer još je jednom pokazao da u njemu bije slavonsko srce.

"Najbolji, najbolji. Nema boljeg od Marija, nema", ističe Tea. "Dečko je jako velikog srca. Stvarno lijepa gesta od njega. Počastio je svoje sugrađane, Nije zaboravio Slavonski brod. Slavonski brod je ipak njegov grad. Stojimo svi uz njega", ispričao nam je Davor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ovaj poklon Slavonskom Brodu nije prvi. Mario je uvijek pomagao kada je trebalo. I u velikim poplavama, a donirao je I brojne brodske škole. 

"Što se tiče kakav je čovjek to pokazuje svojim humanim gestama gdje je i bolnici i djeci donirao neke stvari", ističe Dragutin iz Slavonskog Broda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa će i Brođani, počastiti Mandžu. "Kavu, pivo, viski. Što god hoće. Večera, gdje god hoće. Što god. Samo nek on donese taj trofej ovdje", kaže Marin.

Jer riječ je o velikom igraču ali još većem čovjeku za kojega - dižemo čašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo