Rezultati ankete / Samo je mali dio navijača u potpunosti zadovoljan nastupom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Image
Foto: AP Images

Možemo se samo nadati da će naša reprezentacija uskoro, možda već dogodine, ući u ozbiljniju borbu za medalje

30.1.2019.
14:42
AP Images
VOYO logo

Tri su dana prošla otkad su se danci okitili titulom najbolje rukometne zemlje na svijetu. Mikkel Hansen, Lasse Svan, Niklas Landin i društvo izdominirali su turnirom i zasluženo uzeli zlatne medalje.

Hrvatska je svoj nastup na velikom natjecanju završila dan ranije. Subota je bila rezervirana za borbu za plasman od osmog do petog mjesta. Tako su nam nešto predviđale kladionice, ali i izbornik Červar nije se zanosio previđanjima o medalji na Svjetskom prvenstvu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši reprezentativci izrazili su zadovoljstvo nastupom na Svjetskom prvenstvu, no razultatima baš i nisu. Pitali smo i vas, hrvatske navijače, jeste li zadovoljni nastupom naše reprezentacije.

U trenutku pisanja ovog teksta samo je 16 posto čitatelja koji su glasovali u anketi izjasnili su se da su u potpunosti zadovojni nastupom naše reprezentacije. najveći dio čitatelja, njih 58 posto zadovoljno je nastupom, ali je pod dojmom da je ova generacija mogla ostvariti više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalih 26 posto, dakle više od četvrtine ispitanika, nazadovoljno je nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu i misli da nismo dobro odigrali.

Možemo se samo nadati da će naša reprezentacija uskoro, možda već dogodine, ući u ozbiljniju borbu za medalje poučeni iskustvima s ovog natjecanja i, nadajmo se, s nekoliko ključnih igrača koji će biti u punoj snazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo