pobjedom ostaju u igri / Zagreb gostuje u Poljskoj, Vujović podsjetio: 'Već smo pokazali da znamo igrati, a zaliječili smo i ozljede'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zagreb je pobjedom u prethodnom kolu nad turskim Bešiktašom u Areni prekinuo niz od tri poraza, započet u Istanbulu, a nastavljen u dva ogleda s njemačkim Flensburgom

3.12.2015.
15:56
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo
Image
u nezgodnoj poziciji /

Zagreb tragično izgubio utakmicu protiv Flensburga i pao na peto mjesto skupine

Image
u nezgodnoj poziciji /

Zagreb tragično izgubio utakmicu protiv Flensburga i pao na peto mjesto skupine

U subotu, 5. prosinca, rukometaši PPD Zagreba će u poljskom Plocku protiv domaće Wisle odigrati utakmicu 10. kola EHF Lige prvaka, što će im biti posljednji nastup u ovom natjecanju u kalendarskoj godini, a pobjeda bi ostavila hrvatskog prvaka u ravnopravnoj borbi za četvrto mjesto u skupini A.

'Zagrebaši' ovo gostovanje dočekuju na petom mjestu skupine A s osam bodova iz devet utakmica, dok su Poljaci odmah iza hrvatskog prvaka s jednim bodom manje. U prvom dvoboju, odigranom 17. listopada u zagrebačkoj Areni, PPD Zagreb je slavio s 29-25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo snagu Wisle, znamo kakva je njihova motivacija. Imaju dobru atmosferu, dobru publiku. I ovdje nam je bilo teško s njima, sigurno će biti i tamo, ali vjerujem u svoje igrače", izjavio je trener PPD Zagreba Veselin Vujović u četvrtak, uoči puta u Poljsku.

Vujović je istaknuo poboljšanje zdravstvenog stanja u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U boljoj smo situaciji nego prije dva tjedna. Ozlijeđeni i bolesni igrači su malo bolje, tako da očekujem da Obranović i Pavlović budu u sastavu protiv Wisle. Nažalost, naše pojačanje Velko Markoski ima pravo nastupa tek od veljače. No, i u ovakvom sastavu mislim da imamo šansu napraviti dobar rezultat u Poljskoj", zaključio je Vujović.

Zagreb je pobjedom u prethodnom kolu nad turskim Bešiktašom u Areni prekinuo niz od tri poraza, započet u Istanbulu, a nastavljen u dva ogleda s njemačkim Flensburgom. No, hrvatski reprezentativni vratar Filip Ivić vjeruje da Zagreb može na ovom gostovanju izvući povoljan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo već ove sezone da možemo igrati dobro, pogotovo u prvom dijelu. Nažalost, dogodio nam se onaj poraz protiv Bešiktaša, ali smo i protiv njih u Areni, bez nekoliko važnih igrača, pokazali da možemo i znamo igrati. Wisla je pokazala ove sezone da igra stvarno dobar rukomet. Uz njihovu domaću atmosferu sigurno nas očekuje jako dobra utakmica", zaključio je Ivić.

Dvoboj Wisle i PPD Zagreba na prgramu je u subotu, 5. prosinca, s početkom u 20.30 sati, u Orlen Areni u Plocku, koja može primiti oko 5.300 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 10. kola uslijedit će dvomjesečna stanka u elitnom europskom klupskom natjecanju, a posljednje četiri utakmice grupne faze EHF Lige prvaka bit će odigrane u veljači i ožujku 2016. godine, kad rukometaše PPD Zagreba očekuju još domaći dvoboji protiv PSG-a i Celja te gostovanja kod Veszprema i Kiela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo