legenda rukometa / VIDEO, Ovakve trikove s loptom nećemo gledati dulje vrijeme: Jedan od najboljih njemačkih rukometaša propušta ostatak sezone

Image
Foto: AP Images

Njegovo umijeće s loptom je impresivno, a sada to nećemo gledati sljedećih godinu dana

22.3.2022.
17:37
AP Images
VOYO logo


Bivši kapetan njemačke rukometne reprezentacije i član momčadi Rhein-Neckar-Löwen, Uwe Gensheimer, propustit će nastavak sezone u Bundesligi.

Trener momčadi Ljubomir Vranješ najavio je danas da će Gensheimer morati na operaciju te da će zbog toga morati pauzirati četiri do šest mjeseci. 35-godišnjak već neko vrijeme ima problema s Ahilovom tetivom, zbog čega je odsutan od kraja veljače. Stoga je potrebno izvršiti operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gensheimer bi se u najboljem slučaju trebao vratiti na teren prije početka iduće sezone, dok "Lavovi" strahuju da bi na početku nove sezone mogao pauzirati. Lavovi ove sezone ne igraju baš najbolje, a nakon 22. kola nalaze se tek na desetoj poziciji prvenstvene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uwe Gensheimer je jedan od igrača koje je užitak gledati. Njegovi potezi s loptom i "frkovi" su nešto neviđeno. Svaki njegov sedmerac postane viralan, a sada ćemo morati odmoriti od ovakvih trikova s loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo