EHF KUP / Veliki uspjeh za hrvatski klupski rukomet: Grčki PAOK pao u Sesvetama

Image

Prva utakmica drugog kola EHF kupa završila je rezultatom 29:24 za momčad Silvija Ivandije.

31.10.2022.
17:53
VOYO logo

Prva rukometnu atmosferu gledali smo jučer u Sesvetama. Domaćini su u drugom kolu EHF kupa, trećeg po jačini europskog natjecanja ugostili momčad PAOK-a koja se nalazi u samom vrhu europskog rukometa. Momčad Silvija Ivandije nije pokleknula pred jakim imenom i hrabro je ušla u utakmicu.

Hrabrost se isplatila, kvaliteta isplivala na površinu i od početka utakmice gledali smo jednosmjernu utakmicu. Sesvećani su kontrolirali susret na oba kraja terena i niti u jednom trenutku nisu dopustili gostima da se rezultatski približe. Sesvećani su na poluvrijeme otišli sa šest golova prednosti. U nastavku smo gledali istu utakmicu, a na koncu je rezultat bio 29:24 za Sesvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sesvećani su imali crnu rupu i nisu postigli pogodak u posljednjih osam minuta i prednost je vrlo lako mogla ići i preko deset golova razlike. Najbolji u redovima domaće momčadi bio je Davor Gavrić koji je šest puta zatresao grčku mrežu.

"Ekipa je ispunila moja očekivanja u pristupu i volji. Bilo je nekih grešaka koje nisu trebale biti ali u ovakvoj utakmici pred dosad nikad viđenom atmosferom u Sesvetama svakom igraču se skrate noge. Zadovoljan sam reakcijom ekipe i smatram kako smo dobro odigrali. Malo sam razočaran suđenjem u drugom poluvremenu jer ovo nije suđenje na razini ove utakmice. To ostavlja malo gorak okus u ustima" , za RTL.hr komentirao je Silvio Ivandija i najavio uzvratni susret

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da pokažemo da smo prava ekipa i da znamo igrati na vručim terenima. Tamo će biti sjajna atmosfera za domačina, oni na utakmicama imaju do dvije tisuće navijača. U maloj smo prednosti ali ponovno moramo odigrati odličnu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo