NITI BJELORUSI NISU USPJELI IZNENADITI I POMOĆI HRVATSKOJ: / Šveđani ipak prejaki, odlična utakmica vratara

Image
Foto: PIXSELL

Bjelorusija nije uspjela prirediti iznenađenje i pobijediti Švedsku koja je na koncu slavila rezultatom 29-20. Tako ni ovaj rezultat ne ide na ruku hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

22.1.2018.
21:20
PIXSELL
VOYO logo

Švedska je rutinski odradila svoj posao i sa 29-20 pobijedila Bjelorusiju. Pokušavali su Bjelorusi u ovoj utakmici i trudili se, ali nisu mogli proći pored sjajnog švedskog vratara Palicke koji je sakupio 20 obrana. Kod Šveđana najefikasniji su bili Hampus Wanne i Albin Lagergren sa po 4 gola, dok su kod Bjelorusije prednjačili Uladzislau Kuleš i Artsem Karalek, koji su također zabili po 4 pogotka.

Solidnu utakmicu odigrao je i vratar Bjelorusije Matskevich koji je imao 10 obrana, odnosno 36%. Pobjedama Švedske i Francuske za ulazak u polufinale konkuriraju četiri reprezentacije - Hrvatska, Švedska, Norveška i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

ŠVEDSKA - BJELORUSIJA 29-20

Do kraja utakmice se Šveđani nisu opuštali te su ubrzali svoju igru i došli do velikih +9 na kraju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđani su se probudili i počeli igrati mnogo bolje te dižu svoju prednost na čak sedam golova. Igra se malo primirla i igra se gol na gol, a Švedska održava svoju prednost od sedam golova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice Bjelorusi su se mnogo bolje snašli i čak imali priliku za doći na -1, ali udarac Karaleka otišao je preko gola i Šveđani su ponovno na +3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvojili su se Šveđani nako niza pogrešaka Bjelorusa na +5, ali sjajni vratar Matskevich zaključao je vrata svog gola i održava Bjeloruse u životu. Dva vezana pogotka zabio je Rutenka i vratio Bjeloruse na samo -2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saldatsenka je obranom otvorio utakmicu, ali uspjeli su Šveđani doći do prenosti na početku utakmice.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo