Utakmica odluke /

MERCI FRANCE Moćni Francuzi potukli Srbiju do nogu i pomogli Hrvatskoj da uđe u drugi krug

Image

Prolaz Hrvatske ovisi o utakmici Srbije i Francuske. Hrvatskoj je bla važna pobjeda nad Ukrajinom, a Francuska mora uzeti bodove protiv Srbije. Ova utakmica je važna i za Francuze jer ako izgube udaljili su se od polufinala.

17.1.2022.
16:26
VOYO logo

Počela je utakmica Francuske i Srbije

60. minuta - Francuska je pobijedila Srbiju 29:25 i osigurala sebi i Hrvatskoj drugi krug natjecanja. Srbija nije imala šanse, Francuzi su od početka kontrolirali utakmicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52. minuta - Francuzi samouvjereno marširaju prema pobijedi i prvom mjestu u skupini. Vode 26:18

45. minuta - Srbi su se malo probrudili, no još uvijek je to daleko od rezultatske napetosti. Trenutno je 23:15 za Francuze

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39.minuta - Francuska : Srbija 21:11

30.minuta - Srbija se držala prvih nekoliko minuta, a onda su Francuzi počeli dominirati. Na poluvremenu je 16:7 za Francusku, a dominiraju Kentin Mahe koji je zabio šest golova, i sjajni Gerarrd na vratima. 

25.minuta - Srbija se raspada. Francuzi zabijaju cepeline, Vincent Gerarrd je na 67 posto obrana. Srbija nije zabila pogodak više od osam minuta. Rezultat je 14:5 za Francusku.

21.minuta -12:5 za Francusku. Još jednom Kentin Mahe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15. minuta - 9:4 vodi Francuska. Francuzi izgledaju dominantno.

12.minuta - 7:4 za Francusku. Kentin Mahe najbolji je pojedinac na terenu. Srbi ga ne mogu zaustaviti. Za sada je zabio 4 gola 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6.minuta - 3:2 vodi Francuska. Cupara sjajno brani.

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska - Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini. Izabranike Hrvoja Horvata nije omela niti jutrošnja vijest o zarazi Davida Mandića i Željka Muse, koji su u izolaciji.

Hrvatska o prolasku skupine ne ovisi samo o sebi. Naime ako Francuzi izgube od Srbije s više od dva razlike Hrvatska neće proći u drugi krug. Ipak Francuska mora pobijediti jer porazom Francuska u drugi krug prenosi  nula bodova i jako će se udaljiti od polufinala.

Srbija mora zabiti više od 25 gola i pobijediti Francusku s više od dva razlike. U tom slučaju dalje idu Francuska i Srbija. Ako Srbija pobijedi s više od sedam razlike, dalje idu Hrvatska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo