ZAŽELJELI SE RUKOMETA / Umorni zagrebaši već krenuli na nove pripreme, 'bocnuo' ih trener Vujović: 'Kasnite!'

Tek što su završile reprezentativne, počele su klupske obveze pa su se četiri mušketira iz PPD Zagreba već danas morala pojaviti na pripremama u Ivanić-Gradu gdje se kuju planovi za dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a koji se igra idućeg tjedna

2.2.2016.
17:42
VOYO logo

Praktički nijedan dan odmora nisu imali neki hrvatski rukometaši nakon osvajanja bronce na netom završenom Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Tek što su završile reprezentativne, počele su klupske obveze pa su se četiri mušketira iz PPD Zagreba već danas morala pojaviti na pripremama u Ivanić-Gradu gdje se kuju planovi za dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a koji se igra idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stevanović, Šebetić, Horvat i Kovačević ponovno su spakirali kofere, ukrcali se u kombi, a veselu ekipu na putu je fotografirao glasnogovornik kluba, a ovom prilikom i vozač Goran Roknić.

Fotografiju je objavio na Facebooku uz opis: 'Neka brončana ekipa na putu za Ivanić! Zaželjeli se ljudi rukometa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prvi komentar ispod fotke bio je onaj trenera Veselina Vujovića, čovjeka koji u svlačionicu zagrebaša u jednakoj mjeri unosi i disciplinu i dobro raspoloženje. Veseloj ekipi u kombiju napisao je "Kasnite", uz smajlić, a komentar je izmamio osmijeh na lica umornih rukometaša.

Image
Foto: Facebook

PPD Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo