KLJUČNI ISPIT / Srpski rukometaš poslao važnu poruku uoči okršaja s Kaubojima: 'Bit će to utakmica kao i sve ostale, došli smo ovdje s jednim ciljem...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Szegedu smo razgovarali s pivotom srpske rukometne reprezentacije koji je najavio današnji susret protiv Srbije

15.1.2022.
9:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Iako je Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtak izgubila od Francuske, Kauboji se moraju okrenuti novim utakmicama i novim izazovima. Danas je na rasporedu utakmica protiv Srbije, koja je za hrvatske reprezentativce utakmica biti ili ne biti.

Uoči ove utakmice u Szegedu smo razgovarali s pivotom srpske reprezentacije Mijajlom Marsenićem koji je u prvoj utakmici protiv Ukrajine zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je bilo pripremiti se za tu utakmicu jer reprezentacija Ukrajine nije odigrala ni jednu prijateljsku utakmicu pa nismo imali nikakav video materijal za pripremu. Naša kvaliteta je bila ta da smo u prvih desetak minuta shvatili kako igraju i mogli smo zaustaviti njihov napad", rekao je Marsenić za kamere Net.hr-a.

Image
ŠTO SE DOGODILO? /

Izbornik i Mandić za Net.hr komentirali kaotičnu utakmicu s Francuzima: 'Kako će reprezentacija bez mene? Ne znam...'

Image
ŠTO SE DOGODILO? /

Izbornik i Mandić za Net.hr komentirali kaotičnu utakmicu s Francuzima: 'Kako će reprezentacija bez mene? Ne znam...'

Teško razdoblje za Srbiju

Srbija se posljednjih dva tjedna mučila s koronavirusom i mnogo dobrih igrača im se nije moglo priključiti na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije osam dana je bilo više zaraženih igrača nego zdravih, ali vratili su se neki bitni igrači pa se odmah osjeti razlika u kvaliteti treninga i u pripremi za utakmice, ali i na samoj utakmici. Nadam se da će, ako Bog da da prođemo u drugu rundu, nam se svi ostali priključiti", rekao nam je Marsenić.

'Ova ekipa može pobijediti Hrvatsku'

Komentirao je i susret sa susjednom Hrvatskom za koju kaže da ima samo poštovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica s Hrvatskom će biti kao i svaka druga. Trudit ćemo se da se pripremimo na najbolji mogući način i da pobijedimo jer smo došli ovdje da pobijedimo u sve tri utakmice i mislim da ova ekipa to i može. Hrvatska je reprezentacija puna vrhunskih igrača", kaže nam Marsenić, ali dodaje i kako poštuje pomlađenu Hrvatsku:

"Cijenim reprezentaciju Hrvatske gdje će mladi igrači tek imati vrhunske karijere, uz naravno Cindrića, Čupića i Duvnjaka. To je jedan miks mladosti i iskustva, a na nama je da se dobro pripremimo i neka bolji pobjedi. Mi ćemo tražiti svoju šansu da prođemo dalje i oni isto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalna atmosfera

Svi igrači hvale atmosferu u Pick Areni u Szegedu, a ništa drugačije nije ni za Marsenića.

"Nadam se da će još navijača još doći u naredne dvije utakmice, pogotovo sada kada nam nije u nekim ligama dozvoljen pun kapacitet Arene. Nadam se da će se ovaj virus više završiti i da se u svakoj državi može igrati sport s navijačima jer je rukomet poseban sport koji se igraju zbog navijača, a oni daju dodatnu draž", zaključio je Marsenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo