ŠTO SE DOGODILO? / Izbornik i Mandić za Net.hr komentirali kaotičnu utakmicu s Francuzima: 'Kako će reprezentacija bez mene? Ne znam...'

Image
Foto: Screenshot Net.hr

Nažalost, utakmicu je obilježio i incident u drugom poluvremenu

13.1.2022.
23:19
Screenshot Net.hr
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22-27 (11-13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu. Ivan Čupić sa šest i Tin Lučin sa četiri gola predvodili su Hrvatsku, dok su Hugo Descat sa sedam i Dika Mem sa šest golova bili najefikasniji kod Francuske.

Nažalost, utakmicu je obilježio i incident u drugom poluvremenu. U 45. minuti vratili smo se tamo gdje smo bili na poluvremenu, na minus dva (18-20). Nažalost, utakmica je prelomljen u 48. minuti kada je Hrvatska u samo 12 sekundi "zaradila" tri isključenja. Zbog prekršaja je prvo isključen Srna, potom je zbog prigovora dvije minute kazne dobila i hrvatska klupa, a onda je grub prekršaj na Karabatiću napravio Mandić zbog kojeg je kažnjen crvenim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat i Mandić objasnili što se dogodilo

Francuska je to iskoristila i pobjegla na 23-19. Nakon toga više se nismo uspjeli vratiti. Pet minuta prije kraja Francuska je ponovo stigla do pet razlike (25-20) što je bio zaostatak kojeg hrvatski rukometaši nisu uspjeli nadoknaditi.

Nakon utakmice našoj su reporterki Niki Aurori Ključarić, izbornik Hrvoje Horvat i isključeni David Mandić objasnili što se dogodilo protiv Francuske. Horvat nije htio komentirati kaos u drugom dijelu već je skrenuo pažnju na nešto drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Mandić je kazao da "ne zna kako će reprezentacija bez njega i da će izbornik odlučiti tko će igrati".

Hrvatska će u 2. kolu u subotu od 20.30 sati igrati protiv Srbije koja je u svom prvom nastupu svladala Ukrajinu sa 31-23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo