Srpska reprezentativka pojačala hrvatskog prvaka

Lijeva vanjska igračica reprezentacije Srbije, Sanja Damnjanović potpisala je jednogodišnji ugovor s Podravkom Vegetom.

15.6.2011.
0:47
VOYO logo

Sanja Damnjanović je prošle sezone bila najbolji strijelac Regionalne lige sa 77 pogodaka, a tvrdi da ne osjeća nelagodu zato što dolazi iz Srbije.

"Ne, uopće! Stvarno. Čak naprotiv, meni je drago što sam došla", 24-godišnja srpska rukometašica, a direktorica kluba Božica Palčić je dodala da u ženskom rukometu više nema napetosti kao prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Kokice su već ranije nastupale i srpske reprezentativke Andrijana Budimir i Ana Đokić, a novo pojačanje već poznaje dosta budućih suigračica.

"Neće mi biti problem uklapanja, poznajem djevojke, a i čula sam o njima da su sjajne. Razgovarala sam i s trenerom i mislim da između nas problema neće biti. Volim raditi, trenirati i ne bojim se konkurencije", poručila je Sanja Damnjanović, koja je već igrala Ligu prvakinja u dresu Krima, ali u Podravki očekuje daljnju afirmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podravka je prošle godine imala tešku grupu. Teško je sada prognozirati, ne znamo ni s kim ćemo igrati, ali mislim da imamo sjajnu ekipu. Osim mene, dolazi i Lidija Horvat, odlična pucačica. Znam da su klupski ciljevi domaći Kup i prvenstvo te barem treće mjesto u grupi Lige prvakinja", zaključila je srpska reprezentativka kojoj je dobrodošlicu zaželio i trener Neven Hrupec.

"Ugodno me iznenadila pitanjem imamo li kondicijskog trenera. Znači da ima volju i želju za daljnjom nadogradnjom. Bit ću sretan raditi s djevojkama koje žele napredovati i mislim da će se Sanja vrlo brzo uklopiti", rekao je koprivnički strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106040312006 arti-201105240952006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo