Europsko prvenstvo u rukometu / Šprem zaključio Euro na RTL-u: 'Mislim da Horvat zaslužuje drugu priliku'

Goran Šprem je stavio točku na i ovog Europskog prvenstva. Osvrnuo se na rezultate reprezentacije, ali i na debatu koju je stručna javnost vodila s izbornikom Hrvojem Horvatom.

30.1.2022.
20:51
VOYO logo

Goran Šprem i RTL-ov voditelj Marko Vargek su nakon finala Europskog prvenstva sabrali dojmove. Trofejno krilo hrvatske reprezentacije se osvrnulo na rezultate Kauboja, ali i na debatu koju su proteklih dana vodili stručni komentatori RTL-a s izbornikom Hrvojem Horvatom.

"Mislim da Horvat zaslužuje drugu priliku. Nakon svega što je prošao, problema s koronom i svim. Nakon što je izbornik rekao svoju stranu priče vjerujem da će izbornik Horvat dobiti priliku dalje voditi Hrvatsku, jer mlad je trener. Vjerujem da će mu Savez dati podršku", kazao je Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na ono što bi se trebalo popraviti u budućnosti ako reprezentacija želi bolje rezultate.

Image
Čekali 20 godina /

Imamo novog prvaka Europe u rukometu: Švedska na tronu poslije infarktne završnice!

Image
Čekali 20 godina /

Imamo novog prvaka Europe u rukometu: Švedska na tronu poslije infarktne završnice!

"Najbitnije je da je izbornik svjestan svojih pogrešaka. On je svjestan da ih je radio, jer svi ih rade. Moramo prestati s lutanjima, dobiti vratare. Ovdje smo dotaknuli dno i vrijeme je da krenemo prema naprijed", rezimirao je Goran Šprem te se dotaknuo jednog od problema koji već neko vrijeme muče našu izabranu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detektirao je glavni problem hrvatskog sporta

"Teško je što nam igrači nisu nositelji u klubovima. Volio bih da naši igrači igraju po pravim klubovima i budu nositelji jer to garantira dobre rezultate reprezentacije", sažeo je bitne čimbenike naš nekadašnji reprezentativac.

Naposljetku se osvrnuo i na financiranje rukometa, ali i sporta u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problemi rukometa i hrvatskog sporta je način financiranja. Kad pogledate ove četiri reprezentacije u završnici jasno vam je koliko oni godinama ulažu. Nadam se da će hrvatski biti praćen financijski kako zaslužuje", zaključio je Šprem i stavio točku na i ovog Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo