SLOVENCI U SVLAČIONICI DOZNALI DA SU U POLUFINALU EURA: / Pogledajte njihovu reakciju

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Slovenci u svlačionici doznali da idu u polufinale

22.1.2020.
22:40
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Rukometna muška reprezentacija Slovenije u srijedu slavi plasman u polufinale Eura. Naši zapadni susjedi ostvarili su plasman u završnicu uoči dvoboja s Norveškom koji su izgubili 33:30, a u polufinalu će igrati protiv Španjolske s kojom je Hrvatska u skupini 1 remizirala 22:22, u utakmici koju ste u izravnom prijenosu mogli gledati na RTL televiziji i RTLplayju, a tekstualno pratiti na portalu Net.hr i Sportnet,. Više o utakmici Hrvatske i Španjolske, kroz razgovor sa Slavkom Golužom, možete pročitati - OVDJE.

Image
NORVEŠKA - SLOVENIJA 33:30: /

U polufinalu igramo protiv Atomskih Norvežana

Image
NORVEŠKA - SLOVENIJA 33:30: /

U polufinalu igramo protiv Atomskih Norvežana

Mađarska izgubila od Portugala

Mađarska je ranije izgubila od jednog od najvećih iznenađenja prvenstva Portugala 34:26 i tako izgubila sve šanse za polufinale turnira. Sigurni putnici u polufinale iz skupine 2 su Slovenija i Norveška koja će igrati s Hrvatskom u petak od 18.00. I tu ćete utakmicu moći UŽIVO gledati na RTL televiziji i pratiti na RTLplayju, kao i na portalima Net.hr i Sportnet. Slovenci su u svlačionici doznali da idu u polufinale, pogledajte njihovu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska protiv Norveške za finale

Hrvatska rukometna reprezentacija u polufinalu europskog prvenstva u petak u Stockholmu igrat će protiv Norveške, dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Španjolska i Slovenija. Norveška je u odlučujućem susretu za prvo mjesto u skupini II pobijedila Sloveniju sa 33:30 i do polufinala je stigla sa svih sedam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo