Pripreme za Svjetsko prvenstvo / Samo 'niski skip': Pogledajte kako su Luka Cindrić i ekipa ispratili staru 2018. godinu

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatsku reprezentaciju prije nastupa na Svjetskom rukometnom prvenstvu čekaju pripremni susreti protiv Crne Gore i Italije

31.12.2018.
17:38
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Iznimno je zgusnut raspored naših rukometaša uoči Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se od 10. siječnja održavati u Danskoj i Njemačkoj.

Nakon naporne polusezone u klubovim slijede pripreme za veliko natjecanje. Izbornik Lino Červar složio je popis od 20 igrača koji će ići na posljednju fazu priprema za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening ne prestaje, a najbolji dokaz je i video najboljeg hrvatskog rukometaša u 2018. godini Luke Cindrića koji je na svom Instagramu podijelio kako su naši rukometaši ispratili staru godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku reprezentaciju prije samog nastupa na Svjetskom rukometnom prvenstvu čekaju pripremni susreti protiv Crne Gore i Italije koje će odigrati u Poreču. Protiv Crne Gore igrat ćemo u petak u 20 sati, dok ćemo s Talijanima igrati u subotu u 20 sati. Sve utakmice moći ćete pratiti na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo