Odlična utakmica /

Reakcija srpskih medija nakon derbija: 'Orlovi nemoćni, Hrvati prejaki!'

Image

Srpski najavili su i nemoguću misiju koja stoji ispred Srbije u posljednjoj utakmici protiv Francuske. Više reakcija pogledajte u fotogaleriji.

15.1.2022.
23:40
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, svladavši u subotu u Szegedu Srbiju sa 23-20, što hrvatskim rukometašima otvara put prema plasmanu u drugu fazu natjecanja.

Hrvatska je kontrolirala utakmicu gotovo svih 60 minuta, dopustivši Srbiji da bude u minimalnoj prednosti samo u dva navrata tijekom prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve nedaće koje su zadesile Kauboje, pozitivne rezulatate na testiranjima i suspenziju Davida Mandića, oni koji su bili na parketu Uj Arene u Szegedu ostavili su sve što su imali za pobjedu nad Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati prejaki za hrabre orlove" 

Srpski rukometaši odigrali su fantastičnu utakmicu i borili se do samog kraja utakmice. Na sreću, hrvatski rukometaši su svaki nalet uspješno zaustavili i uspjeli su odvesti Hrvatsku do prve pobjede na EP.

Srpski mediji popratili su susret i priznali da je Hrvatska bila bolja, a najavili su i nemoguću misiju koja stoji ispred Srbije u posljednjoj utakmici protiv Francuske. Više reakcija srpskih medija pogledajte u fotogaleriji.

Image

Reakcija srpskih medija

Image

Reakcija srpskih medija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo