Kvalifikacije za SP / Promjene u sastavu Kauboja uoči susreta s Finskom: Čak petorica otpala s popisa!

Image
Foto: RTL

16. travnja igra se uzvratna utakmica, a s boljim zbrojenim rezultatom kroz dvije utakmice Hrvatska će se plasirati na novo veliko rukometno natjecanje.

8.4.2022.
16:54
RTL
VOYO logo

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u ponedjeljak 11. travnja čeka okupljanje uoči kvalifikacijskih utakmica za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Iduću srijedu čeka nas Finska, a Kauboji su veliki favoriti u tom međusobnom ogledu.

16. travnja igra se uzvratna utakmica, a s boljim zbrojenim rezultatom kroz dvije utakmice Hrvatska će se plasirati na novo veliko rukometno natjecanje. Izbornik Hrvoje Horvat objavio je popis reprezentativaca koji će igrati u novom ciklusu, ali tri dana prije okupljanja došlo je do nekih promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu više nema Ivana Čupića, kao i Ivana Martinovića. Zvonimir Srna također izostaje s novog popisa, a neće biti ni Davida Mandića i Marina Šipića. Izbornik Horvat već je objavio neka nova imena koja će uskočiti umjesto ozljeđenih igrača.

Jedan od njih je Davor Ćavar, lijevo krilo PPD Zagreba. Stiže i Vlado Matanović na desnom krilu, kao i Mateo Maraš koji će zamijeniti Ivana Martinovića. Babić je odlučio da neće zamijeniti Mairna Šipića jer ima na raspolaganju tri duga pivota, Željka Musu, Verona Načinovića i Marina Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo