FESTIVAL GRUBOSTI /

VIDEO Prisjetite se deset najgrubljih startova s prošlog Europskog prvenstva: Na listi se našao i jedan Hrvat

Image

Ovogodišnje Europsko prvenstvo bilo je fantastično. Vidjeli smo spektakularne golove, asistencije i obrane vratara, no nije nedostajalo niti grubih prekršaja.

8.6.2022.
16:02
VOYO logo

Hrvatska je na prošlom Europskom prvenstvu zauzela osmo mjesto. Nije to bio rezultat kojeg su Kauboji željeli, no možemo biti optimistični jer su mladi igrači pokazali želju i znanje što je zasigurno dobro za budućnost hrvatskog rukometa. Švedska je postala novi Europski prvak, dok je Španjolska završila druga, dok su Danci zauzeli treće mjesto.

Sjajno prvenstvo gledali smo u Mađarskoj i Slovačkoj. Rukomet pred punim tribinama je sasvim nešto drugačije, a to se vidjelo i na terenu. Osim sjajnih golova, asistencija i akcija vidjeli smo i veliki broj grubih startova, ali i ponešto nesportskih poteza. Donosimo vam deset najzanimljivijih crvenih kartona dobivenih na prošlom prvenstvu. Osim grubih startova bilo je tu i nesportskih poteza, ali i vrijeđanja sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listi koju je izradio portal Handball Planet našao se i David Mandić koji je grubo faulirao Kentina Mahea i tako zaradio i crveni i plavi karton. Pogledajte na kojem se mjestu našao Madić u videu ispod teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo