Ove godine rukomet možda nećemo gledati okruženi ekipom, ali to ne znači da nećemo zdušno navijati, evo kako mi to radimo!

Image
Foto: RTL Digital, Sven Bulava

Malo je reći da je ekipa s RTL-a i Neta apsolutno luda za rukometom.

14.1.2020.
15:20
RTL Digital, Sven Bulava
VOYO logo
Image

To ispadnu prave male zabave po hodnicima firme, gdje se ljudi iz različitih odjela skupljaju u zajedničkom duhu spojeni istom strasti – rukometom! Bude tu različitih lica, od Marine iz promocije do Nikole iz vremenske prognoze. Skupi se čitava firma i svi kao jedan uživamo u čarima nama najdražeg sporta.

Ista igra, isti zanos, ove godine s malo drugačijim pravilima

Ove godine je ipak situacija drugačija. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u rukometu neizvjesno smo čekali punih godinu dana. S obzirom da većina nas radi od kuće, morali smo pronaći alternativne načine kako grupno uživati u najdražem sportu. Odlučili smo ne dopustiti da nam zbog toga imalo splasne navijački duh. Ako nas je ova godina ičemu naučila, onda je to kako biti povezani i kada nismo fizički blizu. Stoga smo odlučili ekipno pratiti hrvatsku rukometnu reprezentaciju iz topline svog doma povezani videokonferencijom. Plan je u samoj suštini ostao isti, pronaći nekakav prevelik komad ekrana na kojem se vidi apsolutno svaki detalj s terena, oboružati se grickalicama i pićem, tako da možemo preskočiti ručkove i večere narednih par dana te pokušati konsolidirati tu energiju grupe u pravu navijačku silu. Za prostor i ekrane morali smo se pobrinuti sami, a za grickalice i piće uletio je Lidl Hrvatska, koji je mislio na sve nas i odlučio pripremiti navijački tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na naše dugogodišnje navijačko iskustvo i poveći opseg znanja oko opremanja potrebnih grickalica, odlučili smo kod našeg kolege Mihovila prirediti kratak vodič svega potrebnog na stolu svakog kućnog navijača.

Malo slanog

Slane grickalice osnovno su pravilo svakog druženja, čak i virtualnog. Zato smo odlučili opskrbiti se provjerenim grickalicama: smokićima i čipsom! Onako, za pod zub, da mogu kvalitetno hrskati na videokonferenciji. Uz hrpe gotovih grickalica s police, važan detalj je i plata, odnosno u ovom slučaju mini plata za jednu osobu. Ipak ne možemo živjeti na čipsu i smokićima. Tu nam je skromno uletio planinski sir, fine kukuruzne kiflice, masline i cherry rajčice. Stavili smo to na neki lijepi komad drveta: iako je za po doma, zaslužujemo uzeti minutu više i lijepo to aranžirati kako bi se lakše uživjeli u energiju grupe. Uz to, nikako ne smijemo zaboraviti na slatkiše. Slano i slatko savršeno se sljubljuje te je na stolu potrebno imati podjednaku količinu jednog i drugog. Mi smo za te potrebe nabavili nama najdraže napolitanke i kekse s komadićima čokolade. Savršen izbor za bogat navijački stol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Digital, Sven Bulava

Malo okrijepe

Hidracija je najvažnija stvar tijekom praćenja sportskih aktivnosti. To su mentalno i fizički zahtjevni zadaci za naše tijelo kojem je potrebna adekvatna količina tekućine kako bi moglo navijati u optimalnim uvjetima. Mi smo se ovaj put, dakako, odlučili za Argus pivo iz Champions edicije. Osim što iznimno lako klizi niz grlo, savršeno komplementira naše grickalice i omogućuje nam da zaokružimo navijačku priču. Osim toga, pivo je prijeko potrebno i prilikom nazdravljanja s ekipom kako bi se bolje uživjeli u sadržaj na ekranu i navijački duh. Kako ipak ne bismo pretjerali s pivom, savjetujemo popiti i koju čašu vode jer, koliko god napeta utakmica bila, trebamo ostati hladne glave. Ako vam pivo nije prvi izbor, dobre su vijesti da je trenutno u Lidlu na akciji i gin.

Image
Foto: RTL Digital, Sven Bulava

Virtualno pozovite ekipu

Ovako smo mi zamislili pripremu za grupno navijanje, ovaj puta tehnologijom videokonferencije. Prethodna godina bila je godina izazova, ali i godina učenja i rasta. Otkrili smo da smo povezaniji nego ikad, naučili smo cijeniti stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo i da se u svim situacijama možemo snaći kako bismo izašli kao pobjednici. Izazovi su tu da nas učine boljim ljudima, a vjerujemo da je i naša rukometna reprezentacija jednako tako dosegla nove razine svojih sposobnosti te nas očekuje jedno uzbudljivo i čarobno Svjetsko rukometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Digital, Sven Bulava

Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Lidl Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo