ISTRAGA UBOJSTVA HRVATSKOG RUKOMETAŠA / Stižu detalji iz makedonskog MUP-a: 'Osumnjičeni za napad na Denisa Tota su hladnokrvni, rekli su da su ga poznavali...'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Denis Tot je preminuo od ozljeda glave zadobivenih u premlaćivanju ispred diskoteke

12.4.2022.
16:22
Instagram
VOYO logo

Hrvatski rukometaš Denis Tot žrtva je makedonskog narkodilera, piše u utorak Večernji list, navodeći da je, kako pokazuju i videosnimke s kamere kluba glavni osumnjičenik zadao Totu dva udarca u lice, od kojih je on pao na tlo i ostao nepomično ležati.

Image
NOVI DETALJI TRAGEDIJE /

U slučaj Denisa Tota uključila se i tamošnja opozicija, smatraju da se sve zataškava: 'Ministar skriva istinu o ubojstvu'

Tot, 27-godišnji rukometaš koji je preminuo od ozljeda glave uslijed premlaćivanja ispred diskoteke u glavnom skopskom parku, bit će danas pokopan u svom rodnom Đakovu. Od preminulog rukometaša o kojemu svi njegovi kolege rukometaši, ali i mještani Đakova, imaju samo riječi hvale, oprostit će se u utorak obitelj, prijatelji i svi koji su ostali šokirani viješću o tragediji u Skoplju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šok je dodatno izazvala činjenica da je iz bolnice prvo objavljeno da je Denis Tot umro od zastoja srca i tek je obdukcijom utvrđeno da je imao ozljede glave od kojih je preminuo.

Sve je potaknulo brojne špekulacije o navodnoj povezanosti liječnika i napadača, pa čak i političkim tenzijama između vlasti i oporbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavljuju se mučni detalji

Makedonski 24info objavio je da je Angelo Georgievski, glavni osumnjičeni za premlaćivanje Tota, u Sloveniji bio i osuđen za trgovinu drogom. On je 2016. u Mariboru automobilom udario u pet parkiranih vozila i pobjegao, no policija ga je uhvatila. Ispostavilo se da je Georgievski bio član skupine koja se bavila dilanjem droge. Slovenska je policija u listopadu 2016. otkrila i laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga, među ostalim i droge za silovanje.

Dok policija radi na razrješavanju ovog slučaja, u javnost izlazi sve više detalja. 24 sata u utorak prenosi izjavu dobro upućenog izvora bliskog istrazi koji je otkrio pojedinosti o ispitivanju osumnjičenih za napad na Tota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli su nekoliko faza ispitivanja. Što formalnih, što neformalnih, naravno odvojeno. Djevojka, koja je po snimkama bila i najagresivnija je rekla da su poznavali hrvatskog rukometaša. Svi troje. Treći je još uvijek u bijegu, a spekulira se i da je napustio Makedoniju, iako sumnjamo u taj scenarij. Za njim nije raspisana međunarodna tjeralica, tražimo ga u Makedoniji. Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage. Hladnokrvni su. Veliki je pritisak na MUP i sad se prati svaki detalj. Ovdje opozicija i vlast imaju svoje ljude u svim sustavima pa nitko ništa ne govori i svi su u strahu", otkrio je izvor iz makedonskog MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo