Bundesliga / Odlična partija Domagoja Duvnjaka nije spasila Kiel poraza u derbiju Bundeslige

Image
Foto: profimedia.hr

Najbolji u redovima gostujuće momčadi je bio Lindberg s 11 pogodaka, a sekundirali su mu Mathes i Wiede s pet odnosno četiri pogotka

13.3.2022.
16:50
profimedia.hr
VOYO logo

Kiel Domagoja Duvnjaka poražen je na domaćem terenu od Fuchsea iz Berlina u derbiju 24. kola Bundeslige. Berlinska momčad je ogledu druge i treće ekipe prvenstva bila bolja s 27:31, a domaćinima nije pomogla ni odlična partija Domagoja Duvnjaka koji je upisao pet pogodaka i dvije asistencije.

Image
Ekskluzivno /

Nova zvijezda Nexea Ivan Sršen za RTL.hr: 'Ovo je druga priča, drugi projekt i krećem od nule'

Image
Ekskluzivno /

Nova zvijezda Nexea Ivan Sršen za RTL.hr: 'Ovo je druga priča, drugi projekt i krećem od nule'

Pred ovaj dvoboj Kiel je bio izraziti favorit no već na početku utakmice je bilo jasno da neće imati nimalo lak posao. Nakon svega pet minuta gosti su na krilima neumoljivog Hansa Lindberga imali prednost od tri pogotka. Kielu su glavu iznad vode držali Sander Sagosen i Domagoj Duvnjak no na poluvrijeme momčad iz Berlina odlazi s uvjerljivom prednošću 15:19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uraganski ulazak u drugo poluvrijeme

Momčad sa sjevera Njemačke u drugi dio ulazi uraganski te u svega nekoliko minuta dolazi do izjednačenja no onda neobjašnjivo staje te opet Fuchseu dopušta da se odvoji. Posljednjim trzajima su još jednom uhvatili priključak devet minuta prije kraja no ponestalo je igračima Kiela snage i koncentracije te je Fuchse predvođeno briljantnim Lindbergom naposljetku odnijelo puni plijen pobjedivši 27:31.

Najbolji u redovima gostujuće momčadi je bio Lindberg s 11 pogodaka, a sekundirali su mu Mathes i Wiede s pet odnosno četiri pogotka. Za Fuchse je nastupio i bivši hrvatski reprezentativac Marko Kopljar te je upisao jednu asistenciju. Kod Kiela najbolji je bio Domagoj Duvnjak s pet pogodaka i dvije asistencije, a uz njega je dobru utakmicu Nicklas Ekberg zabivši također pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog dvoboja Kiel ostaje drugi s 38 bodova iz 24 susreta, a Fuchse ostaje treće s tri boda i dvije utakmice manje. Na vrhu je Magdeburg već daleko odmaknuo te ima 42 boda i dvije utakmice manje od Kiela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo