teški trenutci / Obiteljska drama pokvarila Červaru jednu od najvećih pobjeda karijere: 'Supruga mi je teško bolesna...'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Iako je ovog tjedna izborio jednu od najvećih pobjeda u karijeri, Červar zbog obiteljske drame neće previše slaviti

22.9.2018.
21:13
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije i trener RK Zagreba ovog je tjedna ostvario jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri. 

Protiv svih izgleda i kladionica koje su stavile visoki tečaj 18 na pobjedu Zagreba, Červar je s mladom momčadi slavio usred Flens-Arene protiv jednog od favorita njemačkog prvenstva i Lige prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Lino ovu pobjedu ne može proslaviti kako valja. Razlog tomu je obiteljska drama koju Červar trenutno proživljava. 

"Teško mi je, imam još jednu veliku borbu. Supruga mi je bolesna. U životu mi je bila najveća pomoć u svemu i moram biti uz nju kad je najteže. Sretan sam što ljudi koji rade uz mene to osjete i pomažu pa će neke utakmice na gostovanjima odraditi bez mene", kaže Červar za Sportske Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako svijet s nevjericom gleda na pobjedu hrvatskog prvaka u Njemačkoj, Červar kaže da u sportu uvijek treba očekivati neočekivano. 

"To se događa jer smo prestali vjerovati. Zaboravili smo da je sport nadigravanje i veselje i da u njemu treba uživati. Mi smo uživali. I pobijedili. Vjerovali smo da možemo. Sad Europa i Njemačka pričaju o nekim bezimenim igračima koji su pobijedili njihovog prvaka. Sad nas prate i poštuju", zaključio je Červar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo