Popuna kadra / Novi problemi na vidiku ili preventivna mjera: Horvat u Budimpeštu pozvao čak šestoricu novih igrača

Image

Ranije Covid - 19 pozitivni igrači do daljnjega su u izolaciji te je zbog problema koje izbornik Hrvoje Horvat ima odlučio je pozvati čak šest novih igrača.

18.1.2022.
12:36
VOYO logo

Hrvatska se sinoć uvjerljivom pobjedom protiv Ukrajine (38-25) plasirala u drugi krug natjecanja. Na ruku je Kaubojima išao i rezultat iz utakmice između Srbije i Francuske tako da našu reprezentaciju čekaju još najmanje četiri dvoboja na Europskom prvenstvu. 

Hrvatska je reprezentacija u jutarnjim satima otputova iz Szegeda u Budimpeštu gdje je čekaju ogledi protiv Danske i Crne Gore te još dva protivnika koja ćemo saznati večeras. Po dolasku u glavni grad Mađarske, Kauboje očekuje uobičajeno PCR testiranje.  Ranije Covid - 19 pozitivni igrači do daljnjega su u izolaciji te je zbog problema koje izbornik Hrvoje Horvat ima odlučio je pozvati čak šest novih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavno na trenutnu situaciju, izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat uputio je naknadne pozive sljedećim igračima: Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću. Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak 'osiguranje' ukoliko se pojavi Covid - 19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi" javio je Hrvatski rukometni savez u svom priopćenju medijima.

Napomenimo, da je van stroja sedam reprezentativaca. Srna, oba Mandića, Šušnja, Musa, Mihić i Mamić su zaraženi koronavirusom, dok zbog ozljede Horvat ne može računati na Duvnjaka i Jaganjca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo