POBUNIO SE / Njemački rukometaš na stupu srama: 'Stvarno ne znam što hoćete... Želite da uspijemo, je li tako?!'

Knorr je ogdlumio faul u napadu tijekom utakmice protiv Austrije u drugom kolu u skupini II

21.1.2024.
13:58
VOYO logo

Njemački rukometaš Juri Knorr našao se na stupu srama nakon što je odlumio faul u napadu austrijskog pivota Wagnera i onda je nakon utakmice koja je završila neodlučeno (22:22) u press zoni opleo novinarima koji su ga kritizirali.

"Stvarno ne znam što vi hoćete? Mislim da vi želite da mi budemo uspješni, je li tako? Da ponovno stvorimo jednu zimsku bajku za sve ljude, da napravimo lijepe trenutke svima u dvorani. Ako svi imamo isti cilj, onda moramo raditi na tome što duže možemo. Bez obzira jesmo li igrači ili novinari, ako želimo uspjeti na ovom turniru, onda bismo se morali držati zajedno. Tako bi se mi Nijemci trebali osjećati i ponašati", zagrmio je Knorr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega su osim novinara zbog tog poteza napale i legende, među kojima su Pascal Hens, Michael Kraus i Stefan Kretzschmar, a izbornik Alfred Gíslason ga je branio.

"Naravno, pogađa me sve to i mislim da je sramota da komentiraju tako u ovom trenutku. Uvijek gledam širu sliku prije nego što uprem prstom u drugu osobu", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo