NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: / Dvojica mladih hrvatskih rukometaša poginula u razmaku od dva mjeseca, Sinj opet zavijen u crno

Image
Foto: Facebook

Prije nepuna dva mjeseca u prometnoj nesreći na cesti Otok - Sinj poginuo je Dujin prijatelj, 19-godišnji Jerko Vrca. Ford Focusom proklizao je na mokrom kolniku i prešao na suprotnu stranu ceste.

30.12.2019.
18:58
Facebook
VOYO logo

Rukometni klub Kamičak iz Sinja u kratkom je vremenu doživio dvije ogromne tragedije. Njihov mladi rukometaš Duje Vučić preminuo je tri danas nakon nesreće koja se dogodila na Braču.

Teško je stradao prije četiri dana u izlijetanju s ceste u Supetru. Motociklom Honda zabio se u stablo nakon izlaska iz blagog zavoja. Hitno je prebačen u splitsku bolnicu gliserom, zbrinut je u Jedinicu intenzivnog liječenja, no ozljede su bile preteške, izvještava Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nepuna dva mjeseca u prometnoj nesreći na cesti Otok - Sinj poginuo je Dujin prijatelj, 19-godišnji Jerko Vrca. Ford Focusom proklizao je na mokrom kolniku i prešao na suprotnu stranu ceste. Naišao je teretnjak Mercedes i udario automobil u bok. Vrca je preminuo na mjestu nesreće.

Image
KAUBOJI ZAVRŠILI DRUGI DIO PRIPREMA ZA EURO: /

Priključuju se velike zvijezde, Červar objavio na koga računa

Image
KAUBOJI ZAVRŠILI DRUGI DIO PRIPREMA ZA EURO: /

Priključuju se velike zvijezde, Červar objavio na koga računa

'Nadamo se da opet skupa slavite pobjede'

Sinj je opet zavijen u crno, a oglasili su se iz kluba čije priopćenje na društvenim mrežama prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni u najgorim noćnim morama nismo mogli ni zamisliti da ćemo u tako kratko vremena morati ponovno pisati ovakav tekst. Nažalost nakon tragične prometne nesreće i tri dana borbe za život, napustio nas je naš 18-godišnji Duje Vučić. Lijeva ruka i brza kontra su bili njegov zaštitni znak, koje nažalost više nećemo gledati na rukometnom terenu. U istoj generaciji 2000/01 kao i naš nedavno preminuli Jerko Vrca, bili su i odlični prijatelji, te su skupa dijelili poraze i pobjede. Nadamo se da ste opet skupa i slavite pobjede u dresu Kamička kao na ovoj slici sa jednog od osvojenih turnira.

Iskrena sućut prije svega roditeljima i obitelji, kao i cijeloj rodbini i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje zauvijek ćeš nam ostati u srcima, tvoj RK Kamičak Sinj!!!

Počivao u miru i neka ti je laka zemlja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo