Potpisali trojicu / Nexe doveo bivšeg bundesligaškog vratara: 'Hrvatski klubovi su jači od srbijanskih'

Image
Foto: RK Nexe/www.rknexe.hr

U momčad Hrvoja Horvata pristižu tri nova igrača: Mihailo Radovanović, Vladan Lončar te Ivan Vida

13.6.2018.
19:33
RK Nexe/www.rknexe.hr
VOYO logo

Našički Nexe doveo je novog vratara u vlastite redove. Potpisali su, naime, s 25-godišnjim Mihailom Radovanovićem, koji je prije tri sezone branio u tada bundesligašu Bietigheimu. U Nexe dolazi iz Partizana, a minutažu će dijeliti s iskusnim Pericom Lelićem.

"Protiv Perice sam igrao sigurno nekih desetak puta tako da znam da je riječ o odličnom i iskusnom golmanu. Puno će mi značiti igrati i trenirati s tako iskusnim golmanom jer to dosta olakšava situaciju", rekao je Radovanović za klupske web stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspoređujući kvalitetu hrvatske i srbijanske lige, smatra da je hrvatska znatno jača, posebice u zadnjim godinama. "Zagreb igra Ligu prvaka, Nexe je dogurao daleko u kupu EHF-a, igra se SEHA liga stalno, a ima i prijateljskih utakmica koje su vrlo značajne zbog iznimnih protivnika. Kod nas u Srbiji, na primjer, Vojvodina je odustala od lige prvaka, a Partizan i ostali klubovi nisu na nivou od prije 4-5 godina kad sam ja tamo igrao. Dosta je to financijski slabije nego prije, a ni reprezentacija nije na tako visokom nivou kao prije", kazao je.

Prije Radovanovića, Nexe je doveo Vladana Lončara, reprezentativca BiH, 195 centimetara visokog lijevog vanjskog igrača, te Ivana Vidu, desno krilo iz Dubrave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo