IDEMO, HRVATSKA! /

Naše rukometaše u posljednjoj provjeri za OI čekaju moćni Francuzi: Prijenos na RTL-u 2 i platformi Voyo

Image
Foto: Profimedia

Protiv domaćina Olimpijskih igara, ali i branitelja olimpijskog naslova iz Tokija, Hrvatska će zaigrati od 18.00 uz izravni prijenos na RTL-u 2 i Voyo

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

17.7.2024.
6:55
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija danas od 18.00 u Chartresu igra drugu pripremnu utakmicu za Olimpijske igre u Parizu. Suparnik je izabranicima Dagura Sigurdssona, uz izravan prijenos na RTL-u 2 i Voyo platformi, reprezentacija Francuske. Ivan Bilić komentirat će utakmicu.

Image
PRIPREME ZA PARIZ /

Hrvatsku u posljednjoj provjeri za Olimpijske igre čekaju Francuzi: Prijenos na RTL 2 i Voyo

Image
PRIPREME ZA PARIZ /

Hrvatsku u posljednjoj provjeri za Olimpijske igre čekaju Francuzi: Prijenos na RTL 2 i Voyo

Bit će to pravi rukometni Clasico u fazi kad nije tragedija izgubiti, kad se još brusi igra, popravljaju stvari, nadograđuju... Pobjeda bi Hrvatskoj dala samopouzdanje za OI, a poraz će se analizirati i pokušati iskoristiti za popravak, ali vjerujemo u pozitivan rezultat. Egipat u prošlom pripremnom srazu u Varaždinu bio je dobar test za naše u kojem su, ne samo dobili najbolju afričku reprezentaciju, nego i popravili neke detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dagur Sigurdsson donio je nešto novo kada je u pitanju priprema, pobjegao od onih naših klasičnih sustava treninga i može se primijetiti da je to odlično leglo, primljeno među igračima. Nažalost, kapetan Domagoj Duvnjak zbog lakše ozljede nije putovao s momčadi u Francusku, već je ostao u Opatiji gdje će nastaviti s treninzima. Srednji vanjski igrač Ivano Pavlović otputovao je u Francusku.

Prva proba uoči Olimpijskih igara pokazala je kako je Dagur Sigurdsson na pravom tragu i kako upgrade reprezentacije ide prema planu. Igrači su tada, nakon Egipta, dobili nekoliko dana odmora pa se zaputili na završni dio priprema u Opatiju. Radili su na kondiciji, dizali utege i uigravali se za zadatke koje će morati odrađivati. A rezultat toga vidjet ćemo danas na generalnoj probi uoči Pariza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Francuskoj, pod vodstvom Dagura Sigurdssona, Hrvatska će nastupiti u sastavu: Matej Mandić (Zagreb), Dominik Kuzmanović (Gummersbach), Sandro Meštrić (Kielce), Marin Jelinić (Pick Szeged), Lovro Mihić (Wisla), Mario Šoštarić (Pick Szeged), Filip Glavaš (Zagreb), Zvonimir Srna (Zagreb), Josip Šarac (Göppingen), Tin Lučin (Nexe), Luka Cindrić (Veszprem), Ivan Martinović (RN Löwen), Luka Lovre Klarica (Zagreb), Veron Načinović (Montpellier), Nikola Grahovac (BalingenWeilstetten), Marin Šipić (Kriens), Ivano Pavlović (Izviđač).

Na Olimpijskim igrama, koje se održavaju od 26. srpnja do 11. kolovoza, Hrvatska je u skupini A sa Španjolskom, Njemačkom, Slovenijom, Švedskom i Japanom, a prvu utakmicu igra s Japanom 27. srpnja. Dva dana potom sa Slovenijom, pa s Njemačkom 31. srpnja, a sa Švedskom je susret zakazan 2. kolovoza. Zadnju utakmicu skupine igrat će protiv Španjolske 4. kolovoza.

POGLEDAJTE VIDEO: Neka borbe počnu: 27. srpnja na platformu Voyo stiže jedinstveni reality koncept

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo