Lino Červar: 'Zoran Gobac je namjestio ždrijeb!'

Rukometaši Zagreba izvukli su idealnog protivnika u šesnaestini finala Lige prvaka, Červarov Metalurg, a Linina prva reakcija na ovu tvrdnju bila je: 'To nam je Zoran Gobac namjestio ždrijeb?!'.

29.2.2012.
16:39
VOYO logo

Bila je to prva reakcija Line Červara u razgovoru za Sportske novosti, ali Mago di Umago je odmah potvrdio da se samo šalio. I nije mu baš neka šala...

Uostalom, nije njegov Metalurg kanta za napucavanje, niti Zagreb već može potpisati ulazak među osam najboljih momčadi Europe. Jedno je ipak, jasno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagreb je favorit, znamo koje ima igrače i što se tu ima reći. No, mi ćemo se boriti, imamo dobru momčad i publiku koja je zapaljena za rukomet nakon uspjeha Makedonije na Euru u Srbiji. Naravno da nisam zadovoljan, kako bih i bio?! Mi smo iz kvalifikacija ušli u Ligu prvaka, a zna se što je Zagreb u rukometu. No, barem nas očekuju dvije dobre utakmice".

Zanimljiva je i reakcija spomenutog Zorana Gopca, koji je jednako nezadovoljan izborom protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi nam lakše protiv Ademara ili Kielca. Naše se momčadi poznaju iz SEHA lige, nema tajni. Neugodno je igrati na njihovu terenu, bit će podmetanja i velikih pritisaka. Uopće mi nije drago što smo njih dobili!", kaže šef hrvatskog rukometa, pa ispada da ždrijeb ipak nije bio po njegovoj volji, kako se našalio Lino.

U svakom slučaju, igrice nadmudrivaanja su već počele, čekaju nas dvije velike utakmice, prva između 14. i 18. ožujka, a uzvrat između 21. i 25. ožujka. Inače, Metalurg i CO Zagreb već su ove sezone jednom igrali u SEHA ligi, a njihov susret u Skopju završio je bez pobjednika 19:19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo