KARABATIĆ NAHVALIO KAUBOJE PA PRIZNAO: / 'Nikada neću zaboraviti ono što mi se dogodilo u Hrvatskoj'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Francuska je ove godine znatno oslabljena na SP-u

14.1.2021.
9:56
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmicom 1. kola u skupini G, u kojoj je domaća reprezentacija svladala izabranu vrstu Čilea s 35-29 (18-11), u srijedu je u egipatskom glavnom gradu Kairu započelo 27. svjetsko prvenstvo rukometaša, prvo u povijesti na kojem će sudjelovati 32 momčadi

Image
ŠTO DANAS POGLEDATI OD RUKOMETA: /

Rezervirajte termin u 20:30, čeka nas jedan od najvećih derbija na cijelom prvenstvu

Image
ŠTO DANAS POGLEDATI OD RUKOMETA: /

Rezervirajte termin u 20:30, čeka nas jedan od najvećih derbija na cijelom prvenstvu

Prvi put od 2006. veliko natjecanje propustiti će Nikola Karabatić, jedan od najboljih igrača u povijesti rukometa. Razlog je ruptura prednjeg križnog ligamenta desnog koljena, koju je zaradio prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noga je dobro, operacija je dobro prošla, samo što sam poslije imao jedan mali problem, dobio sam trombozu, morao sam ležati deset dana u bolnici, poslije još 15 dana kod kuće mirovati, bez treninga. Poslije kontrole je sve bilo u redu", izjavio je Karabatić u razgovoru za HRT.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nikola Karabatic (France) - La France éliminée dčs le premier tour du championnat d'Europe de handball, aprčs son match face ŕ la Norvčge, ŕ Trondheim, Norvčge, le 12 janvier 2020. La norvčge a gagné 28-26. © Laurent Theophile/Panoramic/Bestimage Men´s Handball European Championship preliminary round match France vs Norway in Trondheim, Norway, on January 12, 2020. Norway won 28-26., Image: 492408178, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Laurent Teophile / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Progovorio je i o hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju sve, talent, igrače s iskustvom, mlade igrače koji donose malo pozitivne energije... Dobro se to sklopilo tako da se Hrvatska vratila na top nivo", poručio je te je odgovorio na pitanje koji mu je najdraži naslov u karijeri.

"Onaj osvojen na Svjetskom prvenstvu 2009. u Hrvatskoj. Mama i tata su bili u publici, gledali su tu utakmicu. To je trenutak moje karijere koji nikada neću zaboraviti, pred 15.000 Hrvata koji su bili protiv nas i protiv mene, nikad to neću zaboraviti...", otkrio je te se osvrnuo i na broncu hrvatskih rukometašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je vrlo bitno da su i one pokazale i dokazale da znaju osvojiti medalju, super je to i baš sam bio sretan", poručio je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo