Ističe mu ugovor / Jedan od najboljih igrača PPD Zagreba iduće sezone odlazi u njemački Balingen

Image
Foto: Luka Stanzl/pixell.hr

Iz PPD Zagreba su nam otkrili kako mladom organizatoru igre na kraju aktualne sezone ističe ugovor te da ga nije produžio

3.3.2022.
16:43
Luka Stanzl/pixell.hr
VOYO logo

Filip Vistorop, jedan od najtalentiranijih igrača PPD Zagreba, od iduće sezone nosit će dres aktualnog njemačkog prvoligaša Balingena. Mladi organizator igre Zagreba je prema riječima Wolfganga Strobela, direktora Balingena, potpisao ugovor na dvije godine te bi na kraju ove sezone trebao svoj rukometni razvoj nastaviti u Njemačkoj.

"U Filipu Vistoropu smo otkrili igrača koji apsolutno odgovara našim zahtjevima i za kojeg smo uvjereni da će nam donijeti traženu kvalitetu", izjavio je Strobel za Handball World.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni glavni trener trenutno 17. ekipe njemačke Bundeslige nije krio zadovoljstvo ovim potpisom.

Njemci vide perspektivu u njemu

Image
neugodna situacija /

PPD Zagreb zbog izbacivanja Bjelorusa može ostati bez osmine finala LP?

Image
neugodna situacija /

PPD Zagreb zbog izbacivanja Bjelorusa može ostati bez osmine finala LP?

"On je srednji vanjski koji je zadnjih godina preuzeo veliku odgovornost u Zagrebu i stvarno je jako napredovao igrajući puno važnih utakmica. Veselimo mu se", otkrio je Jens Burkle, trener Balingena za isti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PPD Zagreba su nam otkrili kako Filipu Vistoropu na kraju aktualne sezone ističe ugovor te da ga nije produžio, no nisu komentirali nastavak njegove karijere.

Filip Vistorop, rođeni je Mostarac, a iz Zrinjskog je 2018. godine stigao u PPD Zagreb te je u ovogodišnjoj EHF Ligi prvaka postigao 31 pogodak. Još je upitno hoće li 23-godišnji bek iduće godine igrati u najjačoj svjetskoj ligi, jer Balingen je trenutno u zoni ispadanja i po svemu sudeći do kraja će biti neizvjestan njihov ostanak u najvišem rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo