IZVELI CURE U ŠETNJU U ŠUMU I NALETILI NA ZABAVNI PARK: / Nevjerojatne naše junakinje napravile šou; Upravo zbog ovog one pobjeđuju

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

'Otišli smo u šetnju da se malo osvježe u šumi, kad ono zabavni park. I sad, ne možeš ih skinuti s ovih igračaka'

10.12.2020.
16:16
Screenshot
VOYO logo

Umjesto tri slobodna dana, EHF i organizator natjecanja u Danskoj promijenili su raspored odigravanja susreta u drugom krugu u Koldingu, tako da su naše čudesne rukometašice na Euru jučer imale jedini slobodan dan uoči današnjeg dvoboja s Rumunjskom od 18 i 15, te u subotu s Njemačkom. Dvije utakmice u tri dana nije lagano odigrati, posebno ne u drugom krugu jednog ovako jakog turnira.

ČUDESNE HRVATSKE RUKOMETAŠICE NA EURU NASTAVLJAJU PUT PREMA SAMOM VRHU: Pobjedom u ovoj utakmici stigle bi na korak do polufinala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izašle u šetnju kad ono zabavni park

Image
FANTASTIČNA HRVATICA KOJU NAZIVAJU TERMINATORICOM: /

'Odluka organizatora bila nam je šok. Ne znam zbog čega se sve to radi'

Izbornik reprezentacije Nenad Šoštarić, zajedno sa svojim stručnim stožerom, izveo je djevojke u šetnju u šumu kad ono u šumi zabavni park. Kako su djevojke po prirodi jako vesele, tako nekako još dječački zaigrano, raspjevano, oduševljeno svim što im se trenutno zbiva u životu.

Naravno da su cure odlučile malo isprobati igračke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišli smo u šetnju da se malo osvježe u šumi, kad ono zabavni park. I sad, ne možeš ih skinuti s ovih igračaka. Evo...", šaljivo su izdvojili zanimljiv detalj jučerašnjeg dana kroz video, objavljenim na službenoj Facebook stranici Hrvatskog rukometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, jučer smo razgovarali s kapetanicom ekipe, sjajnom pivotkinjom Katarinom Ježić, između ostalog i o tok sjajnoj atmosferi, pozitivi koja vlada u ekipi.

'Vesele smo, to nas podiže i uživamo u tome'

"E, ne bi ste vjerovali, ali neću sad reći da svaki dan od ranog jutra, ali kad se nađemo na doručku uvijek neka zezancija, malo pjesme. Prije treninga imamo muziku, uvijek je zezancija, ples i pjesma, ali sve to na normalan način. Vesele smo, to nas podiže i uživamo u tome. Poslije utakmice su tu uključene još i jače emocije. Sve ovo što vidite je stvarno i ono što se događa, takve mi i jesmo", rekla nam je Katarina Ježić, o čemu više možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka nas naše zaigrane, vesele i hrabre djevojke i danas oduševe protiv jakih Rumunjki, kojima imaju naše cure vratiti za neke stare, prijašnje dugove naših ženskih nacionalnih izabranih vrsta godinama unazad.

Hrvatska još nikada nije pobijedila Rumunjsku na europskim prvenstvima. Dosada su igrale četiri susreta i u sva četiri bolja je bila Rumunjska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka naprave nezamislivo za gotovo sve prije početka Eura, samo ne za njih, neka hrvatske cure kreiraju čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo