REAKCIJA IZBORNIKA / Šoštarić je bio jako ljut nakon poraza hrvatskih rukometašica: 'To što se dogodilo nisam vidio u 30 godina'

Izbornik naših rukometašica Nenad Šoštarić oglasio se nakon utakmice za RTL

2.12.2021.
19:44
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija porazom 25:30 protiv Brazila započela je svoj nastup u skupini G na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Najučinkovitija u reprezentaciji Hrvatske bila je Valentina Blažević sa sedam golova, dok je Bruna De Paula također postigla sedam pogodaka za Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u subotu u 2. kolu igrati protiv Paragvaja, a u ponedjeljak u 3. kolu protiv Japana. Plasman u drugi krug izborit će tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine.

Sudački kriterij upitan

Izbornik naših rukometašica Nenad Šoštarić oglasio se nakon utakmice za RTL. Iako je na početku rekao da neće kritizirati suđenje i da mi moramo poraditi na svojim greškama, onda je ipak udario po sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nisam vidio u svojih 30 godina karijere. Doru Krsnik, našu ponajbolju igračicu u obrani isključili su za 30 sekundi zbog nekog normalnog prekršaja. Nisu nam sudili neke prekršaje u kojima su mogli ubiti Ćamilu. Brazilke nisu dobile isključenja za takve prekršaje", rekao je Šoštarić nakon utakmice za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo