ILI JE BOLJE IZGUBITI? / Frapantan podatak pokazuje da Hrvatska večeras može srušiti tradiciju

Image
Foto: Profimedia

Prema početnim predviđanjima trebao je to biti susret u kojem bi se odlučivalo o posljednjem putniku u polufinale, ali Hrvatska je izgubila tri utakmice zaredom...

24.1.2024.
9:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 20.30 igra protiv Njemačke posljednji susret na Europskom prvenstvu 2024. godine. Budite uz "Vrijeme je za rukomet" od 19:30.

Prema početnim predviđanjima trebao je to biti susret u kojem bi se odlučivalo o posljednjem putniku u polufinale, ali Hrvatska je izgubila tri utakmice zaredom i nalazi se na posljednjem mjestu skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačkoj je utakmica jako bitna za plasman u polufinale, a ukoliko Austrija svlada Island u ranijem terminu, bit će joj ključna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini u Kolnu nikada nisu izgubili, pa Hrvatska večeras igra i protiv tradicije koja traje već devet utakmica. Da stvar bude još bizarnija, Hrvatskoj bi poraz bolje odgovarao da slučajno ne gurne Austriju prema polufinalu i kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice Europskog prvenstva gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo