EVO GDJE MOŽETE GLEDATI OKRŠAJE S RUKOMETNOG EURA: / Pada odluka o putnicima u drugi krug, Norveška i Portugal u utakmici dana

Image
Foto: Ole Martin Wold / AFP / Profimedia

U prijenosu možete pratiti četiri utakmice Europskog prvenstva

14.1.2020.
10:11
Ole Martin Wold / AFP / Profimedia
VOYO logo

Europsko prvenstvo u rukometu počelo je u četvrtak, 9. siječnja, a možete ga pratiti na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, kao i portale Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Hrvatska je odigrala sve utakmice u prvoj fazi natjecanja i ostvarila sve tri pobjede. Izabranici Lina Červara svladali su Crnu Goru su s 27-21, Bjelorusiju s 31-23, a Srbiju s 24:21. Kauboji svoj nastup na natjecanju nastavljaju već u četvrtak, ali se sele iz Graza u austrijsku prijestolnicu – Beč, gdje ih čekaju ukupno još četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki ulozi

No, prva faza natjecanja još nije gotova, a utakmice se nastavljaju odmah u utorak.

Igra se ukupno šest utakmica, a četiri od njih moći ćete pratiti na kanalima RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U glavnoj utakmici dana Portugal će zaigrati protiv favorizirane Norveške, Austrija i Sjevena Makedonija u izravnom dvoboju odlučivat će o prolazu u drugo kolo, Slovenci protiv Švicarske traže pobjedu kako bi u drugu fazu prenijeli maksimalni broj bodova, a Šveđani nakon poraza od Slovenije moraju pobijediti Poljake.

Raspored utakmica pogledajte u nastavku članka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponedjeljak, 13. siječnja

18.15 Austrija - Sj. Makedonija (RTL2) 18.15 Švicarska - Slovenija (RTL Play) 20.30 Portugal - Norveška (RTL) 20.30 Poljska - Švedska (RTL Play)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ove utakmice bit će također dostupne na RTLplayu. Danas od 19 i 45 na RTL-u pratite emisiju Vrijeme je za rukomet.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo