SPEKTAKL SAMO NA JEDNOM MJESTU / Europsko rukometno prvenstvo za žene od 4. studenog na RTL2 i Playju

Image
Foto: RTL

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija kreće u akciju, a s njima i RTL

28.10.2022.
14:23
RTL
VOYO logo

EHF EURO za žene 2022. održava se u Sloveniji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji od 4. do 20. studenoga te će u tom vremenu RTL svakoga dana prenositi utakmice, sveukupno njih sedamnaest. Utakmice hrvatskog sastava moći će se pratiti na RTL2, dok su susreti ostalih reprezentacija dostupni na PLAYU od 18 sati. Prvenstvo za Hrvatsku započinje susretom protiv Norveške 4. studenoga u 20.25 sati uz prijenos na RTL2.

Image
JAVILA NAM SE HRABRA KNINJANKA, HRVATSKA JUNAKINJA IZ SREDIŠTA RUKOMETNE BAJKE: /

'Došlo mi je u trenu i krenulo je, sve mi je prošlo kroz glavu'

Image
JAVILA NAM SE HRABRA KNINJANKA, HRVATSKA JUNAKINJA IZ SREDIŠTA RUKOMETNE BAJKE: /

'Došlo mi je u trenu i krenulo je, sve mi je prošlo kroz glavu'

16 ekipa sanja jedno

Šesnaest nacionalnih vrsta podijeljeno je u četiri skupine; u ljubljanskoj Areni Stožice (skupina A), celjskoj Areni Zlatorog (skupina B), u Skoplju u Areni Boris Trajkovski (skupina C) te Podgorici u Areni Morača (skupina D). Hrvatska će prvi krug natjecanja igrati u Ljubljani, u skupini A, a prvenstvo započinje ogledom protiv Norveške 4. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga hrvatske reprezentativke čekaju susreti s Mađarskom 6. studenog te Švicarskom 8. studenog, što će ujedno biti i posljednja utakmica za naše djevojke u skupini. Tri najbolje reprezentacije iz skupine prolaze u idući krug. Nakon dvije godine hrvatske rukometašice se nakon svoje prve medalje, brončane na 11. Europskom prvenstvu, nadaju uspjehu, a prvi susret vodi ih na nositeljice naslova i favoritkinje Norvežanke, od kojih smo i izgubili na prošlom prvenstvu.

Oslabljena, ali hrabra ženska ekipa Hrvatske u rukometu

Sportski znalci RTL-a Filip Brkić, Antonio Vuksanović i Juraj Blažičko vodit će nas kroz uzbudljivo sportsko putovanje, koje kreće od utakmica u skupinama pa sve do finala, na kojem hrvatska vrsta brani broncu s prošlog europskog prvenstva i sanja još jedan velik uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među Hrvaticama nema Ćamile Mičijević, Josipe Mamić, Dejane Milosavljević i Ane Turk, koje su ozlijeđene, no ostale djevojke spremne su preuzeti odgovornost i dati sve od sebe. Izbornik Šoštarić ističe da je u skupini A Norveška izraziti favorit, Mađarska dobra momčad s novim izbornikom, ali s kojom Hrvatska može ravnopravno igrati, dok je Švicarska najslabija reprezentacija u skupini, ali se nikako ne smije podcijeniti.

Na putu prema vrhu Europe gledatelji mogu Hrvatsku pratiti od 4. studenoga u 20.25 na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo