REAKCIJE IGRAČA / Hrvatski rukometaši stavili točku na 'i': 'Nismo imali vremena da stvorimo kemiju, ali postoji jedan veliki plus'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska je završila svoj nastup na Europskom prvenstvu

26.1.2022.
19:34
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

 U svom posljednjem nastupu na Europskom prvenstvu, hrvatska rukometna reprezentacija je u Budimpešti protiv Nizozemske odigrala 28-28 osvojivši četvrto mjesto u skupini. Bio je to sedmi susret odabranika Hrvoja Horvata na prvenstvu i prvi remi.

Image
MOGLO JE I BOLJE /

Znate li na kojem je mjestu Hrvatska završila nastup na Euru? Nismo sigurni kako ćete se osjećati kad vidite ovaj podatak

Image
MOGLO JE I BOLJE /

Znate li na kojem je mjestu Hrvatska završila nastup na Euru? Nismo sigurni kako ćete se osjećati kad vidite ovaj podatak

U prvom dijelu natjecanja Hrvatska je ostvarila dvije pobjede (Srbija, Ukrajina) i jedan poraz (Francuska), a u drugom krugu pobjedu (Island), dva poraza (Crna Gora, Danska), te večerašnji remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam. Dali smo sve od sebe. Oni su odmarali par igrača u prošloj utakmici, a mi smo igrali u istom sastavu, iscrpljeni smo do kraja. Možemo turnir napustiti uzdignute glave bez obzira na plasman. Svi znamo što se događalo", kazao je nakon utakmice Jakov Gojun.

Reakcije

"Umor je vidljiv, ali smo se dogovorili da bi voljeli turnir završiti s pobjedom. I dalje mislim da smo mogli pobijediti. Moramo se pomiriti s ovim. Najviše smo propatili od korone. Mislim da je teško posložiti momčad na ovaj način. Tko je god došao borio se od prve do zadnje minute", rekao je Marin Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao bi svojoj ekipi na trudu i radu. Bila je jako teška utakmica, nismo se stigli odmoriti. Jako su brzi i imaju dobar prolaz. Svi idu jedan na jedan To se vidjelo od početka. Borili smo se i imali smo pobjedu u ruci. Ni oni se nisu predali i svaka čast Nizozemskoj jer su izvukli bod. Pohvalio bih sve u ekipi. Svi koji su došli iz izolacije ili iz kluba dali su sve od sebe. Nismo imali vremena da napravimo kemiju. Veliki je plus da se vidjelo da svi koji dođi ostave srce na terenu. Dobar je miks mladih i iskusnih igrača što će nam koristiti za iduće prvenstvo", rekao je Ivan Martinović.

Kako su obje reprezentacije na kraju završile s tri boda, četvrto mjesto u skupini 1 ipak je osvojila Hrvatska zbog bolje ukupne gol-razlike.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo