Uoči kvalifikacija za EURO / Duvnjak za RTL: 'Lijepo je opet biti dio ove obitelji i nadam se da više neće biti ozljeda'

Ozljede su dugo mučile Domagoja, a njegov povratak u reprezentaciju razveselio je njegove suigrače i navijače

23.10.2018.
20:13
VOYO logo

"Zdrav sam i spreman", optimističan je najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak uoči dvije kvalifikacijske utakmice za EURO 2020 protiv Švicarske i Belgije. 

Reprezentacija se priprema u Osijeku gdje će igrati dvoboj sa Švicarskom u četvrtak , a potom putuje u Belgiju. Susret se igra u nedjelju uz izravan prijenos na RTL-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da mi jesmo favoriti jer igramo doma protiv Švicarske, no tu utakmicu trebamo maksimalno ozbljno shvatiti. Možda javnosti nije poznato, ali jako su neugodni. Igraju sedam na šest skoro cijelu utakmicu. Bit će teška utakmica, ali mi jesmo favoriti i to moramo pokazati", rekao je Duvnjak.

Ozljeda su dugo mučile Domagoja, a njegov povratak u reprezentaciju razveselio je njegove suigrače i navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se bolje nego prošle godine. Još me uvijek malo boli koljeno, ali bol nestane brzo. Pokušavam se vratiti što prije. Igram u klubu, to je najbitnije. Sada sam ovdje nakon devet mjeseci i jednostavno - veselim se. Dogodila se ta ozljeda puknuća lista na desnoj nozi. Svakom sportašu se može dogoditi, nema pravila. Nažalost, meni se to dogodilo na domaćem terenu. Bilo je to jedno teško razdoblje za mene. Lijep je osjećaj opet biti dio ove reprezentacije, ove obitelji i nadam se da više neće biti ozljeda.", rekao je Duvnjak.

Domagoj u svojim vitrinama ima sedam medalja, no nijedna nije zlatnog sjaja. Prokomentirao je može li do nje doći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrudit ćemo se da se vratimo opet na svjetski rukometni vrh. Imamo stvarno dobru ekipu, puno mladih igrača koji dolaze. Nadam se da će jednog dana doći ta zlatna medalja. Nezahvalno je komentirati možemo li do finala. Ponavljamo svake godine da trebamo ići iz utakmice u utakmicu. Napravit ćemo sve da odemo što dalje.", najavio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo